Prime Time: Λοντρίνα-Κοριτίμπα, υπό πίεση

Reading time2 λ

Μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα στο βραδινό κουπόνι και σε πολλές διοργανώσεις

Μεγάλη ποικιλία επιλογών για ποντάρισμα και απόψε στο κουπόνι του στοιχήματος. Το ματς της… βραδιάς είναι αναμφίβολα το Λοντρίνα-Κοριτίμπα για τη Serie B της Βραζιλίας. Η Λοντρίνα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες σ’ αυτό το διάστημα. Η άμυνά της έχει ξεχωρίσει σ’ αυτά τα παιχνίδια και χάρη στους βαθμούς που συνέλεξε πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από τις θέσεις του υποβιβασμού. Στις τάξεις της υπάρχει πίεση για να δώσουν το κάτι παραπάνω κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κοριτίμπα ώστε να κάνουν το απαραίτητο βήμα προς την παραμονή.

Η Κοριτίμπα προέρχεται από ήττα με 1-0 εναντίον της Μποταφόγκο. Ήταν η δεύτερη στις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Τα υπόλοιπα ματς τα νίκησε. Με το ματς κόντρα στην Λοντρίνα «ανοίγει» μια σειρά αγώνων κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται από το μέσο του βαθμολογικού πίνακα και προς τα κάτω. Η πίεση στο εσωτερικό της είναι να εκμεταλλευτεί την ποιότητά της προκειμένου να μπει ξεκάθαρα σε τροχιά ανόδου. Για τη Serie B της Βραζιλίας διεξάγεται και το Κονφιάνσα-CRB που επίσης προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Στη Χιλή, τώρα, εξελίσσονται απόψε τα ημιτελικά του Κυπέλλου: Κοκίμπο Ουνίδο-Έβερτον δε Βίνια και Ουνιόν Εσπανιόλα-Κόλο Κόλο. Η Έβερτον δε Βίνια έχει προβάδισμα με 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση και θα επιδιώξει να «σφραγίσει» την πρόκριση στον τελικό, τη στιγμή που η Κόλο Κόλο με το 4-0 υπέρ της από το α’ ματς κρατάει το εισιτήριο στα χέρια της. Τέλος, δράση υπάρχει και για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Αφρικής, αλλά και στην Liga de Expansion MX, τη δεύτερη κατηγορία του Μεξικού.

22:00 Λιβύη-Γκαμπόν Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

22:00 Μάλι-Ρουάντα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

23:30 Κοκίμπο Ουνίδο-Έβερτον δε Βίνια Copa Chile

01:00 Κονφιάνσα-CRB Serie B Brasil

01:00 Αλεμπρίχες δε Οαχάκα-Ραγιάδος Liga de Expansion MX

02:00 Ουνιόν Εσπανιόλα-Κόλο Κόλο Copa Chile

03:05 Σελάγια-Πούμας Ταμπάσκο Liga de Expansion MX

03:30 Λοντρίνα-Κοριτίμπα Serie B Brasil

05:05 Κορεκαμίνος-Τλαξκάλα Liga de Expansion MX