Prime Time: Οβιέδο-Χιχόν, σούπερ ντέρμπι

Reading time2 λ

Ασυναγώνιστες επιλογές για ποντάρισμα σε κουπόνι για όλα τα γούστα

Αγώνες συλλόγων; Έχουμε. Αγώνες Εθνικών ομάδων; Έχουμε. Ματς από ανταγωνιστικές ευρωπαϊκές λίγκες; Φυσικά. Όπως και από τα κορυφαία πρωταθλήματα της αμερικανικής ηπείρου σε ποδόσφαιρο, αλλά και μπάσκετ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε αυτά και άλλα πολλά. Μια μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα σας περιμένει.

Ας τα πάρουμε από την… αρχή, λοιπόν. Οβιέδο-Σπόρτινγκ Χιχόν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Segunda Division της Ισπανίας. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που και οι δύο μεγάλες αντίπαλοι της Αστούριας βρίσκονταν ταυτόχρονα σε καλή κατάσταση. Η Οβιέδο είναι αήττητη εδώ και έξι ματς στο πρωτάθλημα με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η Σπόρτινγκ Χιχόν, πάλι, έχει πέντε νίκες σε οκτώ παιχνίδια και είναι αξιόλογη επιθετικά. Στην τρέχουσα σεζόν, αμφότερες παρουσιάζονται ικανές να διεκδικήσουν την άνοδο στην La Liga. Το ματς αναμένεται συναρπαστικό, με πολύ πάθος και μεγάλες συγκινήσεις. Αξιόλογο και το FC Αϊντχόφεν-Τοπ Ος για την Eerste Divisie, τη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Συνεχίζουμε στο επίπεδο συλλόγων με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην Αμερική. Στο Νότο έχει δράση: στη Serie A της Βραζιλίας, όπου ξεχωρίζει το Φορταλέζα-Φλαμένγκο. Στη Serie B της Βραζιλίας, με το Γκουαρανί-Λοντρίνα και άλλα. Στην Liga Profesional Argentina με το Μπόκα Τζούνιορς-Λανούς. Στην Primera Division της Χιλής, με το Κόλο Κόλο-Ουατσιπάτο, στην Primera A της Κολομβίας, με το Μιγιονάριος-Αμέρικα δε Κάλι. Στο Βορρά, πάλι, στο MLS γίνεται το Σιάτλ Σάουντερς-Βανκούβερ Γουάιτκαπς, ανάμεσα σε άλλες αναμετρήσεις.

Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, τώρα, διεξάγονται «δυνατά» ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Αφρικής, όπως το Σενεγάλη-Ναμίμπια, ενώ ευκαιρίες για στοίχημα έχει και το φιλικό παιχνίδι Πορτογαλία-Κατάρ. Όσον αφορά στο κουπόνι του μπάσκετ, η περίοδος προετοιμασίας στο NBA συνεχίζεται και από τις φιλικές αναμετρήσεις του προγράμματος το ματς Μπόστον Σέλτικς-Τορόντο Ράπτορς, υπόσχεται θέαμα.

22:00 FC Αϊντχόφεν-Τοπ Ος Eerste Divisie

22:00 Οβιέδο-Σπόρτινγκ Χιχόν Segunda Division

22:00 Γουϊνέα-Μπισάου-Μαρόκο Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

22:00 Σενεγάλη-Ναμίμπια Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

22:15 Πορτογαλία-Κατάρ Φιλικό

22:30 Ατλέτικο Μινέιρο-Σεαρά Serie A Brasil

22:30 Φλουμινένσε-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Serie A Brasil

22:30 Σπορτ Ρεσίφε-Κορίνθιανς Serie A Brasil

22:30 Γκουαρανί-Λοντρίνα Serie B Brasil

00:00 Μπάνφιλντ-Ρίβερ Πλέιτ Liga Profesional Argentina

01:00 Ατλέτικο Παραναένσε-Μπαΐα Serie A Brasil

01:00 Φορταλέζα-Φλαμένγκο Serie A Brasil

01:00 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς-Ίντερ Μαϊάμι MLS

02:00 Μπόστον Σέλτικς-Τορόντο Ράπτορς NBA Preseason

02:05 Μιγιονάρος-Αμέρικα δε Κάλι Primera A Colombia

02:15 Μπόκα Τζούνιορς-Λανούς Liga Profesional Argentina

02:30 Κόλο Κόλο-Ουατσιπάτο Primera Division Chile

03:00 Ζουβεντούδε-Αμέρικα Μινέιρο Serie A Brasil

03:00 Παλμέιρας-Μπραγκαντίνο Serie A Brasil

04:00 Σιάτλ Σάουντερς-Βανκούβερ Γουάιτκαπς MLS