Prime Time: Ουέσκα-Οβιέδο, γρήγορη επιστροφή

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα στη Segunda Division και όχι μόνο

Το ματς Ουέσκα-Οβιέδο για την 4η αγωνιστική της Segunda Division της Ισπανίας προσφέρει συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα. Η Ουέσκα που έχει δύο νίκες και μια ήττα έπειτα από τρεις αγωνιστικές υποδέχεται στο «Ελ Αλκοράθ» μια ομάδα που είναι ποιοτικά κατώτερη. Οι δύο σύλλογοι έχουν διαφορετικούς στόχους αυτή τη σεζόν. Η Ουέσκα μετά από τον υποβιβασμό της από τη La Liga, θέλει να επιστρέψει γρήγορα στα «σαλόνια» του ισπανικού ποδοσφαίρου. Το πόσο αποφασισμένη είναι φάνηκε και στις μεταγραφές της. Ορισμένες απ’ αυτές δεν είναι… επιπέδου Segunda Division, αλλά για καλύτερα πρωταθλήματα. Ένας από τους καινούριους είναι κι ο στράικερ Αδόλφο Γκάιτς, για τον οποίο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν λίγο καιρό έδωσε οχτώ εκατομμύρια ευρώ. Η Οβιέδο, πάλι, χωρίς νίκη ύστερα από τρεις αγώνες φαίνεται πως θα παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Σπουδαίες προσφορές για ποντάρισμα, ωστόσο, υπάρχουν κι αλλού. Στην Αγγλία, για την League One, Μπόλτον-Μπέρτον Άλμπιον. Ομάδες παρόμοιας δυναμικότητας που έχουν, όμως, ευάλωτες άμυνες. Η Μπόλτον, ελπίζει να αποδώσει καρπούς η πιο επιθετική προσέγγισή της. Για τη γαλλική National 1, Ρεντ Σταρ-Ορλεάνς, που θα παλέψουν για ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό. Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ακτή Ελεφαντοστού-Καμερούν στη ζώνη της Αφρικής.

Έπειτα, είναι ώρα για… δράση στη Νότια Αμερική. Για την Liga Profesional Argentina, το Εστουδιάντες-Αρχεντίνος Τζούνιορς παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς αναμετριούνται δύο αξιόλογες ομάδες με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Στο Βέλεζ Σάρσφιλντ-Ουνιόν Σάντα Φε, συναντιούνται δύο από τα πιο φορμαρισμένα συγκροτήματα του πρωταθλήματος. Στη Βραζιλία, για τη Serie B, στο Αβαΐ-Βάσκο ντα Γκάμα, τόσο η μια όσο και η άλλη ψάχνουν το τρίποντο που θα της φέρει πιο κοντά στις θέσεις ανόδου. Εξαιρετικές αναμετρήσεις θα βρείτε στο κουπόνι και για την Primera A της Κολομβίας, αλλά και για την Primera Division της Χιλής.

22:00 Μπόλτον-Μπέρτον Άλμπιον League One

22:00 Ρεντ Σταρ-Ορλεάνς National 1

22:00 Ουέσκα-Οβιέδο Segunda Division

22:00 Ακτή Ελεφαντοστού-Καμερούν Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

00:00 Εστουδιάντες-Αρχεντίνος Τζούνιορς Liga Profesional Argentina

00:00 Ρίονεγρο-Περέιρα Primera A Colombia

02:00 Αβαΐ-Βάσκο ντα Γκάμα Serie B Brasil

02:15 Βέλεζ Σάρσφιλντ-Ουνιόν Σάντα Φε Liga Profesional Argentina

02:00 Ουνιβερσιδάδ δε Τσίλε-Λα Σερένα Primera Division Chile

02:00 Ντεπόρτες Τολίμα-Ενβιγάδο Primera A Colombia

04:05 Μιγιονάριος-Πατριότας Primera A Colombia