Prime Time: Πορτιμονένσε-Γκιμαράες μόνο νίκη

Reading time2 λ

Επιλογές που συναρπάζουν στο ματς του πορτογαλικού πρωταθλήματος και όχι μόνο…

Το αποψινό κουπόνι προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε μεγάλη γκάμα απλών, combo και ειδικών στοιχημάτων στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι και στη διάρκεια εξέλιξης των αγώνων στο live.

Στο επίκεντρο του κουπονιού βρίσκεται το ματς Πορτιμονένσε-Βιτόρια Γκιμαράες για τη 18η αγωνιστική της Primeira Liga της Πορτογαλίας. Τόσο η Πορτιμονένσε όσο και η Βιτόρια Γκιμαράες αναζητούν τη νίκη προκειμένου να δώσουν νέα ώθηση στην προσπάθειά τους να πάρουν ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια που δίνει η λίγκα. Βέβαια, για να το πετύχουν θα χρειαστεί να δείξουν καλύτερο πρόσωπο σε σύγκριση με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Αμφότερες προέρχονται από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως είναι συγκροτήματα παρόμοιας δυναμικότητας οπότε όλα είναι ανοιχτά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Περνάμε στο κουπόνι του μπάσκετ, όπου δεσπόζουν οι αναμετρήσεις του NBA. Πιο ξεχωριστό ματς από όλα είναι το Ατλάντα Χοκς-Μιλγουόκι Μπακς. Οι πρωταθλητές του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι σαφώς το φαβορί για να πάρουν τη νίκη. Η μεγαλύτερη απορία γύρω από τη φόρμα τους είναι πως θα διαχειριστούν την κούραση μιας και έχουν δώσει αρκετά ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι Ατλάντα Χοκς δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα στην τρέχουσα σεζόν και αυτή την περίοδο αναζητούν μια νίκη που θα αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και θα τους βοηθήσει να πατήσουν καλύτερα στα πόδια της ενόψει και της απαιτητικής συνέχειας. Από εκεί και πέρα ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον έχουν και τα ματς Μαϊάμι Χιτ-Τορόντο Ράπτορς και Λος Άντζελες Λέικερς-Γιούτα Τζαζ, με τους Μαϊάμι Χιτ και τους Γιούτα Τζαζ να έχουν το πάνω χέρι για να πάρουν τη νίκη.

22:15 Πορτιμονένσε-Βιτόρια Γκιμαράες Primeira Liga

01:00 Ατλάντα Χοκς-Μιλγουόκι Μπακς NBA

02:00 Ορλάντο Μάτζικ-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς NBA

02:30 Μαϊάμι Χιτ-Τορόντο Ράπτορς NBA

03:30 Ντάλας Μάβερικς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ NBA

03:30 Σαν Αντόνιο Σπερς-Φοίνιξ Σανς NBA

05:30 Λος Άντζελες Λέικερς-Γιούτα Τζαζ NBA