Prime Time: Ταγέρες-Αρσενάλ, η μεγάλη στιγμή

Reading time2 λ

Πληθώρα επιλογών για στοίχημα προσφέρει και απόψε το βραδινό κουπόνι

Είναι τέτοιες οι συγκυρίες στα πρώτα βήματα των νέων σεζόν που δημιουργούνται ευκαιρίες για ποντάρισμα και σε λιγότερο δημοφιλή παιχνίδια. Για παράδειγμα, ένα από τα κορυφαία ματς του αποψινού – πλούσιου για ακόμη μια φορά – βραδινού κουπονιού, είναι το ματς Ταγέρες-Αρσενάλ Σαραντί για την Liga Profesional της Αργεντινής

Η Ταγέρες είναι μια αξιόλογη ομάδα μεσαίου βεληνεκούς. Εκεί θα κινηθεί και αυτή την σεζόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Υποδέχεται την Αρσενάλ Σαραντί η οποία είναι κουρασμένη εξαιτίας των συνεχόμενων αγώνων, αλλά και απογοητευμένη γιατί αποκλείστηκε από την συνέχεια του Copa Sudamericana μεσοβδόμαδα. Η Αρσενάλ Σαραντί δεν νοιαζόταν και πολύ αυτές τις μέρες για το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Το ενδιαφέρον της ήταν στραμμένο στη διεθνή διοργάνωση και στο πώς θα μπορούσε να κάνει μια καλή πορεία εκεί που και χρηματικά έπαθλα θα της απέφερε, αλλά και θα ανέβαζε το κασέ των παικτών που ενδιαφέρουν μεγαλύτερες ομάδες της χώρας ή και της Ευρώπης. Το ματς ίσως είναι η ευκαιρία που αναζητούσε η Ταγέρες για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στην Liga Profesional Argentina. Είναι πιο… φρέσκια και κυρίως πιο συγκεντρωμένη και καλύτερα προετοιμασμένη για την αναμέτρηση. 

Εκτός από αυτόν τον αγώνα, την Liga Profesional Argentina κοσμεί και η αναμέτρηση: Αρχεντίνος Τζ.-Νιούελς Ολντ Μπόις. Οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά και είναι πιθανό να χαρίσουν ένα εξαιρετικό θέαμα.

Όσον αφορά στο υπόλοιπο κουπόνι υπάρχουν αγώνες που προσφέρουν σπουδαίες επιλογές για στοίχημα. Από την Primera Division της Βολιβίας ως την Urvalsdeild της Ισλανδίας και την Primera A της Κολομβίας. Ωστόσο, τα ματς Κουϊαμπά-Κορίνθιανς και Ζουβεντούδε-Σαπεκοένσε για την Serie A της Βραζιλίας είναι ιδιαίτερα. Η Κορίνθιανς ψάχνει να βρει τα πατήματά της, ενώ το άλλο παιχνίδι είναι εντελώς «ανοιχτό». Τέλος, για τη Liga MX του Μεξικού, επιστρέφει η πρωταθλήτρια: Κρους Ασούλ-Μασατλάν. Η Κρους Ασούλ είναι το φαβορί. Στο μπάσκετ, Ιαπωνία-Γαλλία για το τουρνουά των γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

22:00 Ρεάλ Σάντα Κρους-Σαν Χοσέ Primera Division Bolivia

22:15 KR Ρέικιαβικ-Φουλκίρ Urvalsdeild

00:00 Ταγέρες-Αρσενάλ Σαραντί Liga Profesional Argentina

00:00 Ζουβεντούδε-Σαπεκοένσε Serie A Brazil

01:15 Χόρχε Βίλστερμαν-Μπλούμινγκ Primera Division Bolivia

02:00 Κουϊαμπα-Κορίνθιανς Serie A Brazil

02:15 Αρχεντίνος Τζ.-Νιούελς Ολντ Μπόις Liga Profesional Argentina

04:00 Κρους Ασούλ-Μασατλάν Liga MX

04:00 Ιαπωνία-Γαλλία Ολυμπιακοί Αγώνες – τουρνουά μπάσκετ γυναικών

04:05 Περέιρα-Αλιάνσα Πετρολέρα Primera A Colombia