Prime Time: Τζιρόνα-Αλμερία, εμφανής διαφορά

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στη Segunda Division της Ισπανίας κι όχι μόνο…

Η αναμέτρηση Τζιρόνα-Αλμερία στο «Μοντιλίβι» για την 8η αγωνιστική της Segunda Division ξεχωρίζει στο βραδινό κουπόνι. Οι δύο ομάδες την περασμένη αγωνιστική περίοδο διεκδικούσαν την άνοδό τους στην La Liga, ενώ τώρα, υπάρχει μια εμφανής διαφορά ανάμεσά τους. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα σ’ αυτό ματς αλλά και σε πολλά ακόμη!

Η Τζιρόνα άρχισε καλά τη σεζόν, αλλά σύντομα έκανε «κοιλιά» κι άρχισε να βγαίνει αληθινό αυτό που έλεγε ο αθλητικός διευθυντής της Κίκε Κάρθελ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος: «θα παλέψουμε να μείνουμε στην κατηγορία». Το τελευταίο διάστημα, πάντως, έδειξε να έχει και πάλι σφυγμό αν και δυσκολεύεται πολύ να δημιουργήσει φάσεις και να στείλει την μπάλα στ’ αντίπαλα δίχτυα. Με ρεκόρ 2-2-3 και 5-6 γκολ θέλει τη νίκη για να μπορέσει ν’ απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Επίσης, για να δώσει μια νέα ώθηση στην προσπάθειά της και ποιος ξέρει ίσως να πιστέψει πως μπορεί να μπει και πάλι στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για ν’ ανέβουν κατηγορία.

Η Αλμερία, από τη μεριά της, μετράει πέντε νίκες και δύο ήττες, η επίθεση πετάει… φωτιές (15 γκολ υπέρ) και η άμυνά της είναι αξιόπιστη (έξι γκολ κατά). Προέρχεται από δύο απανωτές επιτυχίες και σαφώς είναι από τις ομάδες που θεωρούνται εκ των ισχυρών του πρωταθλήματος και ως εκ τούτου με πολύ καλές πιθανότητες για να παίξει στην La Liga την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι στραμμένο και στα παιχνίδια Ανεσί-Βιλφράνς για τη National 1 της Γαλλίας, καθώς και στο Τροφένσε-Νασιονάλ για τη Segunda Liga της Πορτογαλίας. Έπειτα, ευκαιρίες για ποντάρισμα παρουσιάζονται στην Liga Profesional και στην Primera B Nacional της Αργεντινής, στην Primera Division της Χιλής, στη Serie B της Βραζιλίας και φυσικά στο κουπόνι του μπάσκετ με τα φιλικά ματς του NBA.

22:00 Ανεσί-Βιλφράνς National 1

22:00 Τζιρόνα-Αλμερία Segunda Division

22:15 Τροφένσε-Νασιονάλ Segunda Liga

23:10 Σαν Μαρτίν Τουκουμάν-Χιμνάσια Μεντόσα Primera B Nacional

00:00 Ντεφένσα Χουστίσια-Ταγέρες Liga Profesional Argentina

00:30 Μελιπίγια-Σαντιάγο Γουόντερερς Primera Division Chile

02:00 Ρέμο-Κοριτίμπα Serie B Brasil

02:00 Τορόντο Ράπτορς-Φιλαντέλφια 76ερς NBA Preseason

02:15 Κολόν Σάντα Φε-Μπάνφιλντ Liga Profesional Argentina

02:30 Μπόστον Σέλτικς-Ορλάντο Μάτζικ NBA Preseason

02:30 Μαϊάμι Χιτ-Ατλάντα Χοκς NBA Preseason

03:00 Ουατσιπάτο-Κουρικό Ουνίδο Primera Division Chile

03:00 Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Νιού Όρλιανς Πέλικανς NBA Preseason

03:00 Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Σάρλοτ Χόρνετς NBA Preseason

03:10 Αλμιράντε Μπράουν-Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο Primera B Nacional

03:30 Σαν Αντόνιο Σπερς-Γιούτα Τζαζ NBA Preseason

05:00 Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς NBA Preseason

05:00 Σακραμέντο Κινγς-Φίνιξ Σανς NBA Preseason

05:30 Λος Άντζελες Κλίπερς-Ντένβερ Νάγκετς NBA Preseason