Prime Time: Φλαμένγκο-Σάο Πάουλο εντυπωσιάζουν

Reading time2 λ

Σούπερ προτάσεις για ποντάρισμα στο βραδινό κουπόνι με ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Η αναμέτρηση Φλαμένγκο-Σάο Πάουλο είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια του πρωταθλήματος της Serie A της Βραζιλίας κι ένα από τα πολλά που προσφέρει το βραδινό κουπόνι της Κυριακής με εξαιρετικές προτάσεις για ποντάρισμα. Οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους και το ματς υπόσχεται θέαμα υψηλού επιπέδου. 

Η Φλαμένγκο αφότου χώρισε τους δρόμους της με τον προπονητή Ροζέριο Σένι και προσέλαβε τον κόουτς Ρενάτο Γκαούτσο μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες μεταξύ του πρωταθλήματος και του Copa Libertadores. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της η επίθεσή της είναι ασταμάτητη σκοράροντας εννιά φορές! Κόντρα στην Σάο Πάουλο στο «Μαρακανά» δεν θ’ αλλάξει την προσέγγισή της και θα παίξει εκ νέου επιθετικά. Η Σάο Πάουλο μετά από μια δύσκολη αρχή στην σεζόν σταδιακά έχει αρχίσει και παίζει σύμφωνα με την ποιότητά της. Εχει τρεις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της και μονάχα μια ήττα, η οποία, όμως, ήταν «εντός προγράμματος» μια και στο 1-0 από τη Φορταλέζα έκανε ροτέισον έχοντας το μυαλό της στο Copa Libertadores. Προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στη Ράσινγκ Κλουμπ της Αργεντινής. Δείχνει πως είναι μια ομάδα με ταλέντο και ικανή να πανηγυρίσει στο γήπεδο της Φλαμένγκο. Τα συναρπαστικά ματς για την Serie A της Βραζιλίας, δεν σταματούν εδώ. Στο κουπόνι θα βρείτε και τα: Φορταλέζα-Μπραγκαντίνο, Ατλέτικο Παραναένσε-Ιντερνασιονάλ, Σάντος-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και Σπορτ Ρεσίφε-Σεαρά.

Εξίσου ενδιαφέροντα και με ευκαιρίες για στοίχημα είναι τα ματς: Σεντ Τρούιντεν-Γάνδη για τη First Division A του Βελγίου, Ρίβερ Πλέιτ-Ουνιόν Σάντα Φε για τη Liga Profesional Argentina, Νιού Γιόρκ Σίτι-Ορλάντο Σίτι για το MLS, το Η.Π.Α.-Τζαμάικα για το Gold Cup και το Τιχουάνα-Τίγκρες για την Liga MX, μεταξύ άλλων. Στο κουπόνι του μπάσκετ, τώρα, Νότια Κορέα-Ισπανία για το τουρνουά των γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες με πλούσιες προσφορές για ποντάρισμα.

22:00 Σεντ Τρούιντεν-Γάνδη First Division A

22:00 Φλαμένγκο-Σάο Πάουλο Serie A Brazil

22:00 Φορταλέζα-Μπραγκαντίνο Serie A Brazil

00:00 Ρίβερ Πλέιτ-Ουνιόν Σάντα Φε Liga Profesional Argentina

00:15 Ατλέτικο Παραναένσε-Ιντερνασιονάλ Serie A Brazil

00:15 Σάντος-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Serie A Brazil

01:00 Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον-Μοντρεάλ MLS

01:00 Νού Γιόρκ Σίτι-Ορλάντο Σίτι MLS

02:00 Κόστα Ρίκα-Καναδάς Gold Cup

02:15 Εστουδιάντες Λα Πλάτα-Ιντεπεντιέντε Liga Profesional Argentina

02:30 Σπορτ Ρεσίφε-Σεαρά Serie A Brazil

02:30 Ίντερ Μαϊάμι-Φιλαντέλφια Γιούνιον MLS

03:00 DC Γιουνάιτεντ-Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλ MLS

03:06 Μόντερεϊ-Πουέμπλα Liga MX

04:00 Σιάτλ Σάουντερς-Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι MLS

04:00 Νότια Κορέα-Ισπανία Ολυμπιακοί Αγώνες – τουρνουά μπάσκετ γυναικών

04:30 Η.Π.Α.-Τζαμάικα Gold Cup

05:06 Τιχουάνα-Τίγκρες Liga MX