Prime Time: Κορίνθιανς-Κοριτίμπα, αντίδραση

Reading time2 λ

Εντυπωσιακό είναι το βραδινό κουπόνι με πλούσιο πρόγραμμα σε Βραζιλία, Αργεντινή και φιλικά μεγάλων ομάδων

Μια ακόμη σπουδαία βραδιά απλώνεται μπροστά μας με συντροφιά το πλούσιο στοιχηματικό κουπόνι του ποδοσφαίρου. Προσφέρει μοναδικές στιγμές με 100% δράση σε αναμετρήσεις από πολλές διοργανώσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι και στο live.

Το πρόγραμμα αρχίζει με δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια: Αγγλία-Ισπανία για τα προημιτελικά του EURO γυναικών και Σούτιεσκα-Κλάκσβικ για το β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. Η Αγγλία μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει την πρόκριση. Διαθέτει εντυπωσιακό ρόστερ και τη δύναμη της έδρας. Η Ισπανία, πάντως, υπόσχεται πως θα δώσει τη δική της μάχη. Στο μεταξύ, η ποιότητα της Σούτιεσκα της δίνει το πάνω χέρι.

Από εκεί κι έπειτα, ο ρυθμός αλλάζει και γίνεται… λάτιν με θαυμάσιες επιλογές από τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας και της Αργεντινής. Από το… γεμάτο πρόγραμμα της Serie A ξεχωρίζει το Κορίνθιανς-Κοριτίμπα. Η Κορίνθιανς ψάχνει αντίδραση μετά από τις ήττες της κόντρα στις Σάντος (Κύπελλο, 1-0) και Σεαρά (πρωτάθλημα, 3-1). Η Κοριτίμπα, επίσης, δεν τα πάει καλά εδώ και καιρό καθώς μετράει μονάχα μια νίκη τα τελευταία εννιά παιχνίδια της. Σπουδαίες ευκαιρίες για ποντάρισμα προσφέρονται και στα ματς Γκοϊάς-Φλουμινένσε, Μπραγκαντίνο-Φορταλέζα, Φλαμένγκο-Ζουβεντούδε, Ιντερνασιονάλ-Σάο Πάολο όπως επίσης και στα εξαιρετικά ματς της Serie B.

Όσον αφορά στην Liga Profesional σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα Εστουδιάντες-Μπαράκας Σεντράλ και Ουρακάν-Γοδόι Κρουζ. Παράλληλα, δυνατά ματς γίνονται στα πρωταθλήματα της Ουρουγουάης και της Liga MX.

Η ΕΛΙΤ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Πέραν των επίσημων υποχρεώσεων, όμως, υπάρχουν και τα φιλικά παιχνίδια. Το κουπόνι παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και για τις επιλογές που προσφέρει στα ματς προετοιμασίας των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Σάρλοτ-Τσέλσι, Ορλάντο Σίτι-Άρσεναλ, DC Γιουνάιτεντ-Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι-Κλαμπ Αμέρικα βρίσκονται στο πρόγραμμα και όλα υπόσχονται θέαμα. Η Τσέλσι προσπαθεί να «χτιστεί» μετά τις πολλές αλλαγές που έχει υποστεί το ρόστερ της (ενώ αναμένονται κι άλλες). Η Άρσεναλ θέλει να βάλει τις βάσεις για μια πετυχημένη σεζόν και δίνει μεγάλη σημασία σ’ αυτά τα ματς. Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης και εύρεσης νέων ισορροπιών μετά την αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τέλος, η Μάντσεστερ Σίτι περιμένει το πολυαναμενόμενο «ανεπίσημο» ντεμπούτο του Έρλινγκ Χάαλαντ.

22:00 Σούτιεσκα-Κλάκσβικ UEFA Europa Conference League

22:00 Αγγλία-Ισπανία Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών

22:30 Πατρονάτο-Τίγκρε Liga Profesional Αργεντινής

01:00 Ντεφένσα ι Χουστίσια-Ιντεπεντιέντε Liga Profesional Αργεντινής

01:00 Εστουδιάντες-Μπαράκας Σεντράλ Liga Profesional Αργεντινής

01:00 Γκοϊάς-Φλουμινένσε Serie A Βραζιλίας

01:00 Μπραγκαντίνο-Φορταλέζα Serie A Βραζιλίας

01:00 CSA-Κρουζέιρο Serie Β Βραζιλίας

01:00 Πενιαρόλ-Ρεντίστας Primera Division Ουρουγουάης

01:30 Ατλ. Παραναένσε-Ατλ. Γκοϊανιένσε Serie A Βραζιλίας

02:00 Σάρλοτ-Τσέλσι Φιλικός αγώνας

02:30 Φλαμένγκο-Ζουβεντούδε Serie A Βραζιλίας

02:30 Ιντερνασιονάλ-Σάο Πάολο Serie A Βραζιλίας

02:30 DC Γιουνάιτεντ-Μπάγερν Μονάχου Φιλικός αγώνας

02:30 Ορλάντο Σίτι-Άρσεναλ Φιλικός αγώνας

03:30 Ουρακάν-Γοδόι Κρουζ Liga Profesional Αργεντινής

03:30 Λανούς-Βέλεζ Σάρσφιλντ Liga Profesional Αργεντινής

03:30 Κορίνθιανς-Κοριτίμπα Serie A Βραζιλίας

03:30 Σάντος-Μποταφόγκο Serie A Βραζιλίας

03:30 Μάντσεστερ Σίτι-Κλαμπ Αμέρικα Φιλικός αγώνας

05:05 Γουαδαλαχάρα-Λεόν Liga MX