Prime Time: Κρουζέιρο-Βάσκο ντα Γκάμα, ώρα ανόδου

Reading time3 λ

Θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα προσφέρει το αποψινό κουπόνι με πλούσια δράση στην Λατινική Αμερική

Η μπάλα κυλάει στην Λατινική Αμερική και υπόσχεται μοναδικές στιγμές με 100% δράση καθώς συναρπαστικές αναμετρήσεις ανεβάζουν στα ύψη το… στοιχηματικό θερμόμετρο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο προσκήνιο βρίσκεται το ματς Κρουζέιρο-Βάσκο ντα Γκάμα για την 31η αγωνιστική της Serie Β της Βραζιλίας. Η Κρουζέιρο έπειτα από 30 παιχνίδια έχει 65 βαθμούς και ηγείται της κούρσας της κατηγορίας.

Μάλιστα, αν νικήσει θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό της. Αυτός είναι και ο στόχος της άλλωστε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Επί του παρόντος «τρέχει» σερί 13 αγώνων χωρίς ήττα με επτά νίκες και έξι ισοπαλίες σ’ αυτό το διάστημα.

Η Βάσκο ντα Γκάμα, από τη μεριά της, έχει περισσότερα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αλλά διαθέτει ποιότητα και καθώς παλεύει κι εκείνη για την άνοδο, αναμένεται να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Το κουπόνι, όμως, είναι γεμάτο και με άλλες ευκαιρίες για στοίχημα. Μια από αυτές είναι και το Αλιάνσα Λίμα-Μέλγαρ για την Liga I Betsson του Περού. Εξ αναβολής από την 6η αγωνιστική, οι δύο ομάδες θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη προκειμένου να μπουν στο κόλπο διεκδίκησης του τίτλου. Να σημειώσουμε ότι η Μέλγαρ βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα με επτά σερί ματς αήττητη στο πρωτάθλημα (6-1-0).

Έπειτα, μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον και εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα παρουσιάζουν και οι αγώνες για την Primera A της Κολομβίας, όπου ξεχωρίζει το Τζούνιορ-Μιγιονάριος. Πλούσιο είναι και το πρόγραμμα της Liga de Expansion MX, της δεύτερης κατηγορίας του μεξικάνικου ποδοσφαίρου με αναμετρήσεις που δημιουργούν προσδοκίες για θέαμα.

22:00 Κορτουλουά-Ντεπορτίβο Κάλι                            Primera A Κολομβίας

00:05 Λα Εκιδάδ-Ντεπορτίβο Πάστο                           Primera A Κολομβίας

01:00 Σελάγια-Αλεμπρίχες δε Οαχάκα                Liga de Expansion MX

02:10 Αμέρικα δε Κάλι-Ντεπόρτες Τολίμα          Primera A Κολομβίας

03:00 Κρουζέιρο-Βάσκο ντα Γκάμα                    Serie B Βραζιλίας

03:05 Ατλέτικο Λα Πας-Πούμας Ταμπάσκο                  Liga de Expansion MX

03:30 Αλιάνσα Λίμα-Μέλγαρ                              Liga I Betsson Περού

04:15 Τζούνιορ-Μιγιονάριος                               Primera A Κολομβίας

05:05 Σιμαρόνες-Αλακράνες δε Ντουράνγκο      Liga de Expansion MX

05:05 Ντοράδος-Μινέρος δε Σακατέκας             Liga de Expansion MX