Prime Time: Ντέρμπι Σάο Πάολο-Παλμέιρας

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για στοίχημα προσφέρει το βραδινό κουπόνι με επίκεντρο το μεγάλο ματς στη Βραζιλία

Συναρπαστικό είναι το αποψινό κουπόνι του ποδοσφαίρου με πλούσια δράση σε πολλά πρωταθλήματα της Νότιας Αμερικής. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επιλογών για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

To μεγάλο ματς της βραδιάς δεν είναι άλλο από το Σάο Πάολο-Παλμέιρας, το ντέρμπι της πολιτείας του Σάο Πάουλο στη Βραζιλία. Οι δύο ομάδες αναμετριούνται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Σάο Πάολο που άρχισε πολύ καλά τη σεζόν, το τελευταίο διάστημα δυσκολεύεται να νικήσει. Έχει μονάχα μια επιτυχία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως δεν χάνει κιόλας – υπέστη μια ήττα στα προηγούμενα 16 ματς της! Η Παλμέιρας, από τη μεριά της, έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες στη Serie A, ενώ συνολικά βρίσκεται εν μέσω μιας εντυπωσιακής πορείας 18 αγώνων χωρίς ήττα με ρεκόρ 14-4-0 και μεγάλη επιθετική παραγωγικότητα.

«ΜΑΧΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ LIGA 1 BETSSON ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ

Επιπλέον, όμως, το κουπόνι παρουσιάζει κι άλλες ευκαιρίες για στοίχημα. Στην Primera Division της Ουρουγουάης και στην Urvalsdeild της Ισλανδίας διεξάγονται αξιόλογα παιχνίδια, ενώ «μάχες» αναμένονται στην Liga Profesional της Αργεντινής και στην Liga 1 Betsson του Περού.

Στην Αργεντινή, ξεχωρίζει το Ιντεπεντιέντε-Εστουδιάντες. Δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας «διασταυρώνουν τα ξίφη τους». Η Ιντεπεντιέντε ψάχνει αντίδραση και επιστροφή στις νίκες και η Εστουδιάντες να επεκτείνει το αήττητο σερί της για 4η συνεχόμενη αγωνιστική (2-1-0 ως τώρα). Στο μεταξύ, στο Χιμνάσια Λα Πλάτα-Ράσινγκ Κλουμπ, η Ράσινγκ Κλουμπ θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα σε μια ομάδα που θεωρητικά υστερεί ποιοτικά.

Στην Liga 1 Betsson του Περού, τέλος, στο Αγιακούτσο-Σπορτ Ουανκάγιο, η Σπορτ Ουανκάγιο έχει το πάνω χέρι για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, αν και η Αγιακούτσο, που δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα, ποντάρει στην έδρα της για να… γυρίσει την κατάσταση.

22:00 Μπόστον Ρίβερ-Ντανούμπιο Primera Division Ουρουγουάης

22:15 Μπρέινταμπλικ-Ακουρέιρι Urvalsdeild

22:15 Στιάρναν-ΚΡ Ρέικιαβικ Urvalsdeild

22:30 Γοδόι Κρουζ-Ντεφένσα ι Χουστίσια Liga Profesional Αργεντινής

23:00 Αγιακούτσο-Σπορτ Ουανκάγιο Liga 1 Betsson

00:30 Σέρο Λάργο-Πλάσα Κολόνια Primera Division Ουρουγουάης

01:00 Χιμνάσια Λα Πλάτα-Ράσινγκ Κλουμπ Liga Profesional Αργεντινής

01:00 Βέλεζ Σάρσφιλντ-Ροσάριο Σεντράλ Liga Profesional Αργεντινής

02:00 Σάο Πάολο-Παλμέιρας Serie A Βραζιλίας

03:30 Ιντεπεντιέντε-Εστουδιάντες Liga Profesional Αργεντινής

03:30 Νιούελς Ολντ Μπόις-Αρχεντίνος Τζ. Liga Profesional Αργεντινής