Prime Time: Φιν Χαρπς-Ντάνταλκ, όλα ανοιχτά

Reading time2 λ

Θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα στο βραδινό κουπόνι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Πολύ ενδιαφέρον είναι το αποψινό κουπόνι που προσφέρει μοναδικές στιγμές δράσης και 100% διασκέδαση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επιλογών για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα και σε κορυφαίες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Για την Premier Division της Ιρλανδίας διεξάγεται το Φιν Χαρπς-Ντάνταλκ. Η Φιν Χαρπς μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο, αλλά θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας ώστε να «χτίσει» πάνω σ’ αυτό την… αντίδρασή της στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Ντάνταλκ πατάει καλά στα πόδια της επιθετικά, αλλά αμυντικά έχει πρόβλημα και δέχεται εύκολα φάσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το Ζάμαλεκ-Ασουάν για το Κύπελλο Αιγύπτου με τη Ζάμαλεκ να λογαριάζεται ως το φαβορί για να πάρει τη νίκη.

ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΛΑΤΙΝ ΡΥΘΜΟΥΣ

Ακολούθως οι προβολείς πέφτουν στη Νότια Αμερική. Σε πρώτο πλάνο το Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε-Πλάσα Κολόνια για την Primera Division της Ουρουγουάης. Οι δύο ομάδες έχουν επιθετική φιλοσοφία, αλλά και σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους ως τώρα στη σεζόν. Επιπλέον, πλούσιο είναι το πρόγραμμα στη δεύτερη κατηγορία της Χιλής, Ascenso Betsson. Όλα ανοιχτά είναι στους αγώνες Ρεκολέτα-Σαν Λουίς, Ρέιντζερς δε Τάλκα-Μαγκαγιάνες και Ουνιβερσιδάδ δε Κονσεψιόν-Σαντιάγο Μόρνινγκ. Αξιόλογες στοιχηματικές επιλογές υπάρχουν και στις δεύτερες κατηγορίες της Βραζιλίας και της Αργεντινής.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, το NBA πρωταγωνιστεί για ακόμη μια νύχτα. Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ αναμετριούνται στο πλαίσιο της σειράς των τελικών της Ανατολής σε μια συναρπαστική «μονομαχία».

22:00 Ζάμαλεκ-Ασουάν Egyptian FA Cup

22:00 Φιν Χαρπς-Ντάνταλκ Premier Division

01:00 Ρεκολέτα-Σαν Λουίς Ascenso Betsson Chile

01:00 Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε-Πλάσα Κολόνια Primera Division Uruguay

02:00 Σπορτ Ρεσίφε-CRB Serie B Brasil

03:10 Τσάκο Φορ Έβερ-Αλμάγρο Primera B Nacional Argentina

03:30 Ρέιντζερς δε Τάλκα-Μαγκαγιάνες Ascenso Betsson Chile

03:30 Ουν. Δε Κονσεψιόν-Σαντιάγο Μόρνινγκ Ascenso Betsson Chile

03:30 Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ NBA