Prime Time: «Φλου-Φλα», σούπερ ντέρμπι

Reading time2 λ

Δυνατές επιλογές για ποντάρισμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ προσφέρει το βραδινό κουπόνι

Συναρπαστικά ντέρμπι και σπουδαία ματς που υπόσχονται πλούσιο θέαμα περιέχει το αποψινό κουπόνι. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα απλών, ειδικών και combo στοιχημάτων και στις κορυφαίες αποδόσεις της αγοράς. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Το πρωτάθλημα της Serie A της Βραζιλίας έχει την τιμητική του. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Ρίο ντε Τζανέιρο, Φλουμινένσε-Φλαμένγκο. Η Φλουμινένσε το τελευταίο διάστημα έχει πάρει τα πάνω της. Εδώ και τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές είναι αήττητη (δύο νίκες, μια ισοπαλία), ενώ προέρχεται από το εντυπωσιακό 10-1 εκτός έδρας επί της Οριέντε Πετρολέρο στο Copa Sudamericana. Λογαριάζοντας όλες τις διοργανώσεις «τρέχει» σερί 5-2-0 (τέσσερα goal/goal, τέσσερα Under 2,5). Η Φλαμένγκο, από τη μεριά της, τώρα προσπαθεί να «ξυπνήσει» στο πρωτάθλημα που έχει μια νίκη και μια ισοπαλία στα δύο πιο πρόσφατα ματς της. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με 2-1 της Σπόρτινγκ Κριστάλ για το Copa Libertadores. Μετράει 4-1-0 στα πέντε πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της (τρία Over 2,5, τρία no goal).

Σε πρώτο πλάνο και το Σάντος-Παλμέιρας το ντέρμπι της επαρχίας του Σάο Πάολο με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Έπειτα, το ενδιαφέρον στρέφεται και σε άλλες λίγκες της Λατινικής Αμερικής. Εξαιρετικοί αγώνες γίνονται για την Ascenso Betsson και την Primera Division της Χιλής. Στην Ουρουγουάη, επίσης, η πρώτη κατηγορία προσφέρει συναρπαστικά ματς. Πιο βόρεια, επίσης, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα καθώς στο MLS των ΗΠΑ γίνεται το πολύ σημαντικό παιχνίδι Λος Άντζελες Γκάλαξι-Όστιν.

Στο Μεξικό, πάλι, είναι ώρα για κούπα. Πατσούκα-Άτλας, στον δεύτερο τελικό για το πρωτάθλημα της Liga MX. Η Άτλας έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο ματς.

Τέλος, στο κουπόνι του μπάσκετ, τα πλέι οφ της ACB συνεχίζονται με το ματς Γκραν Κανάρια-Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα παλεύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά την αποτυχία της στη Euroleague.

22:00 Κοριτίμπα-Μποταφόγκο Serie A Brasil

22:00 Σάντος-Παλμέιρας Serie A Brasil

22:00 Μαγκαγιάνες-Ρεκολέτα Ascenso Betsson Chile

22:00 Γκραν Κανάρια-Μπαρτσελόνα ACB

23:30 Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ-Ντεπορτίβο Μαλδονάδο Primera Division Uruguay

00:00 Κορίνθιανς-Αμέρικα Μινέιρο Serie A Brasil

00:00 Κουϊαμπά-Ατλέτικο Παραναένσε Serie A Brasil

00:00 Φλουμινένσε-Φλαμένγκο Serie A Brasil

00:30 Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα-Αντοφαγάστα Primera Division Chile

01:00 Ατλέτικο Μινέιρο-Αβαΐ Serie A Brasil

01:00 Λος Άντζελες Γκάλαξι-Όστιν MLS

03:00 Ουνιόν Εσπανιόλα-Ουνιόν Λα Καλέρα Primera Division Chile

04:10 Πατσούκα-Άτλας Liga MX

04:30 Σιάτλ Σάουντερς-Σάρλοτ MLS