Prime Time: Ίντερ-Πάρμα, ανάκαμψη

Reading time4 λ

Πλούσιο κουπόνι με κορυφαίες επιλογές για στοιχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Μια εντυπωσιακή βραδιά ανοίγεται μπροστά μας με θαυμάσιες στοιχηματικές ευκαιρίες στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ καθώς κορυφαίες διοργανώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Αρχίζουμε το… ταξίδι μας από το Coppa Italia και το Ίντερ-Πάρμα. Η Ίντερ επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις της με νίκη 1-0 επί της Νάπολι την περασμένη εβδομάδα, αλλά στη συνέχεια έμεινε στο 2-2 με τη Μόντσα για τη Serie A. Έχασε έδαφος στην προσπάθειά της να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου και παράλληλα έγινε… βαρύ το κλίμα στο εσωτερικό της. Θέλει τη νίκη – πρόκριση στα προημιτελικά επί της Πάρμα, ομάδα δεύτερης κατηγορίας προκειμένου να κοιτάξει διαφορετικά το μέλλον της.

Συναρπαστικές στοιχηματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται στις αναμετρήσεις Σπάρτα Ρότερνταμ-Αϊντχόφεν για το KNVB Beker και Βαρζίμ-Μπενφίκα για το Taca de Portugal, ενώ μετά τα μεσάνυχτα γίνονται δυνατά ματς για την Liga de Expansion MX.

ΙΣΧΥΡΟ ΦΑΒΟΡΙ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Σούπερ παιχνίδια προσφέρονται και στο EFL Cup. Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσάρλτον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το ισχυρό φαβορί για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Μετράει πέντε απανωτές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και σε τέσσερα από αυτά τα ματς κράτησε και το μηδέν στην εστία της.

Επίσης μοναδικές στιγμές με 100% δράση υπόσχεται και το Νιούκαστλ-Λέστερ. Η Νιούκαστλ ξέρει πως στο EFL Cup έχει τις καλύτερες πιθανότητες να διεκδικήσει έναν τίτλο στην τρέχουσα σεζόν. Επιπλέον, καθώς προέρχεται από αποκλεισμό-σοκ από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο FA Cup στόχος της είναι να επανέλθει στις επιτυχίες το συντομότερο δυνατό. Πρόσφατα, δε, νίκησε με 3-0 την Λέστερ και μάλιστα εκτός έδρας.

Τέλος, πλούσιο είναι και το κουπόνι του NBA. Σούπερ παιχνίδια βρίσκονται στο πρόγραμμα της κορυφαίας λίγκας του μπάσκετ και ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα: Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Φοίνιξ Σανς και Λος Άντζελες Κλίπερς-Ντάλας Μάβερικς.

22:00   Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσάρλτον                        EFL Cup

22:00   Νιούκαστλ-Λέστερ                                        EFL Cup

22:00   Ίντερ-Πάρμα                                                 Coppa Italia

22:00   Σπάρτα Ρότερνταμ-Αϊντχόφεν                     KNVB Beker

22:45   Βαρζίμ-Μπενφίκα                                         Taca de Portugal

01:05   Κορεκαμίνος-Βενάδος                                  Liga de Expansion MX

02:00   Φιλαδέλφια 76ερς-Ντιτρόιτ Πίστονς                      NBA

02:30   Μαϊάμι Χιτ-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ                       NBA

02:30   Τορόντο Ράπτορς-Σάρλοτ Χόρνετς             NBA

03:05   Πούμας Ταμπάσκο-Τλαξκάλα                      Liga de Expansion MX

04:00   Γιούτα Τζαζ-Κλίβελαντ Καβαλίερς             NBA

05:00   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Φoίνιξ Σανς      NBA

05:00   Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Ορλάντο Μάτζικ       NBA

05:05   Μινέρος δε Ζακατέκας-Ντοράδος               Liga de Expansion MX

05:30   Λος Άντζελες Κλίπερς-Ντάλας Μάβερικς   NBA