Prime Time: Λεβάντε-Ατλέτικο, υπό πίεση

Reading time3 λ

Copa del Rey, Premier League και NBA γεμίζουν με συγκλονιστικές ευκαιρίες για στοιχημα το βραδινό κουπόνι

Μοναδικές στιγμές με 100% δράση εγγυάται το κουπόνι απόψε με εντυπωσιακές αναμετρήσεις από τις 22:00 ως και τις πρώτες πρωινές ώρες σε κορυφαίες διοργανώσεις του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο «Ciudad de Valencia» διεξάγεται το Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Copa del Rey. Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματά της στη λαλιγκα  βρίσκεται υπό πίεση για να επιστρέψει στις επιτυχίες και να περάσει στην επόμενη φάση. Το Κύπελλο Ισπανίας μοιάζει, αυτή την στιγμή, με τη διοργάνωση που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει αφού στο πρωτάθλημα έχει μείνει αρκετά πίσω. Η Λεβάντε, αν και αξιόλογη ομάδα, που νοιάζεται για το Κύπελλο πρέπει να διαχειριστεί και την προσπάθειά της για άνοδο στα… σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Δυνατό ματς για το Copa del Rey και το Μπέτις-Οσασούνα. Η Μπέτις είναι η κάτοχος του τίτλου και θέλει να επιχειρήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα της. Εντός έδρας είναι δυνατή. Η Οσασούνα, πάλι, θέλει να πρωταγωνιστήσει στο Κύπελλο.

ΜΕ ΦΟΡΑ Η ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Το πρωτάθλημα αγγλίασ προσφέρει μια συγκλονιστική αναμέτρηση: Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε εξ αναβολής ματς από την 7η αγωνιστική της Premier League. Η Κρίσταλ Πάλας εδώ και καιρό δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ψάχνει αντίδραση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάλι, πηγαίνει στο ματς με κεκτημένη ταχύτητα από τις επτά συνεχόμενες νίκες της σε όλες τις διοργανώσεις με 17-2 γκολ. Με νίκη θα μειώσει τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Άρσεναλ στους έξι βαθμούς και την Κυριακή (22/1) την επισκέπτεται…

Συναρπαστική αναμέτρηση και το Κιλμάρνοκ-Ρέιντζερς για το πρωτάθλημα Σκωτίας, ενώ αξιόλογες επιλογές για στοιχημα θα βρείτε και στην Liga de Expansion MX, τη δεύτερη κατηγορία του Μεξικού.

Στο μπάσκετ, πρωταγωνιστεί το NBA με την πλούσια αγωνιστική του δράση. Ξεχωρίζουν οι αγώνες: Ντάλας Μάβερικς-Ατλάντα Χοκς, Μέμφις Γκρίζλις-Κλίβελαντ Καβαλίερς, Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Μαϊάμι Χιτ και Ντένβερ Νάγκετς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

22:00   Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Premier League

22:00   Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης                                   Copa del Rey

22:00   Μπέτις-Οσασούνα                                         Copa del Rey

22:00   Κιλμάρνοκ-Ρέιντζερς                                               Premiership

01:00   Αλακράνες ντε Ντουράνγκο-Τεπατιτλάν     Liga de Expansion MX

02:30   Νιού Γιόρκ Νικς-Ουάσιγκτον Γουίζαρντς  NBA

02:30   Ντάλας Μάβερικς-Ατλάντα Χοκς               NBA

03:00   Μέμφις Γκρίζλις-Κλίβελαντ Καβαλίερς    NBA

03:00   Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Μαϊάμι Χιτ                      NBA

03:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ιντιάνα Πέισερς    NBA

03:00   Χιούστον Ρόκετς-Σάρλοτ Χόρνετς              NBA

03:05   Ουνιβερσιδάδ δε Γουαδαλαχάρα-Σιμαρόνες          Liga de Expansion MX

04:00   Γιούτα Τζαζ-Λος Άντζελες Κλίπερς            NBA

05:00   Ντένβερ Νάγκετς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς           NBA

05:05   Βενάδος-Αλεμπρίχες δε Οαχάκα                  Liga de Expansion MX

05:30   Λος Άντζελες Λέικερς-Σακραμέντο Κινγκς NBA