Prime Time: Ουτρέχτη-Σπάρτα, προσοχή στον Δουβίκα

Reading time3 λ

Σπουδαίες επιλογές για ποντάρισμα σε τοπ διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε εξαιρετικές αποδόσεις

Ακόμη μια καταπληκτική βραδιά μάς χαρίζει το κουπόνι, με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ να μάς συντροφεύουν ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Πλούσια δράση με μεγάλο ενδιαφέρον για στοίχημα συγκεντρώνεται στις αναμετρήσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Αρχίζουμε το ταξίδι μας από την Ολλανδία και τα ευρωπαϊκά play-offs της Eredivisie. Ουτρέχτη-Σπάρτα Ρότερνταμ αναμετριούνται στο «Stadion Galgenwaard» στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό της διαδικασίας που χαρίζει ένα εισιτήριο για το UEFA Europa Conference League. Η Ουτρέχτη μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και περιμένει πολλά από τον πρώτο σκόρερ της κανονικής περιόδου, τον Τάσο Δουβίκα, που έβαλε 19 γκολ. Η Σπάρτα Ρότερνταμ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες.

Ξεχωρίζει στο κουπόνι και ο πρώτος… τελικός ανάμεσα σε Πάρτικ Θιστλ-Ρος Κάουντι για τα play-offs ανόδου/παραμονής στην Premiership Σκωτίας. Η Πάρτικ Θιστλ θέλει να κάνει την έκπληξη, ενώ η Ρος Κάουντι παλεύει για να κρατηθεί στα σαλόνια του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου.

ΣΤΗΝ… ΤΣΙΤΑ ΤΟ ΡΙΟ

Στη συνέχεια η δράση μεταφέρεται στη Νότια Αμερική. Στα γήπεδα της Αργεντινής συνεχίζεται το συναρπαστικό Παγκόσμιο Κύπελλο U20 με το πολλά υποσχόμενο Ισημερινός-Νότια Κορέα. Δυνατά ματς γίνονται, παράλληλα, για τη Liga Profesional Αργεντινής, με το Αρσενάλ Σαραντί-Μπόκα Τζούνιορς σε πρώτο πλάνο.

Στη Βραζιλία δεσπόζουν οι αγώνες για τους «16» του Copa do Brasil και πιο συγκεκριμένα το ντέρμπι του Ρίο ντε Τζανέιρο, Φλαμένγκο-Φλουμινένσε. Όλα ανοικτά για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού μετά το 0-0 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα. Στο πρόγραμμα και το Σάο Πάολο-Σπορτ Ρεσίφε, με τη Σάο Πάολο να επιδιώκει να «σφραγίσει» το εισιτήριο έχοντας νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς.

Εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα υπάρχουν και σε άλλες λίγκες. Πλούσιο θέαμα υπόσχεται το Σπόρτινγκ Κριστάλ-Σιενσιάνο για τη Liga 1 Betsson του Περού, ενώ δυνατά ματς διεξάγονται στην Ascenso Betsson Χιλής και στην Primera A της Κολομβίας.

Κλείνουμε με μπάσκετ και NBA. Αρχίζουν οι τελικοί στον… μαγικό κόσμο. Ντένβερ Νάγκετς-Μαϊάμι Χιτ διεκδικούν το τρόπαιο. Οι Νάγκετς είχαν μπόλικο χρόνο να… ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το ματς, τη στιγμή που οι Χιτ νίκησαν σε επτά ματς τους Μπόστον Σέλτικς. Αναμένεται μια μεγάλη «μάχη», ανάμεσα στους σούπερ σταρ των δύο ομάδων, τον Νικόλα Γιόκιτς και τον Τζίμι Μπάτλερ αντίστοιχα.

22:00   Ουτρέχτη-Σπάρτα Ρότερνταμ         Eredivisie

22:00   Πάρτικ Θιστλ-Ρος Κάουντι  Premiership Σκωτίας

00:00   Ισημερινός-Νότια Κορέα      Παγκόσμιο Κύπελλο U20

01:30   Σάο Πάολο-Σπορτ Ρεσίφε    Copa do Brasil

02:00   Σαρμιέντο-Νιούελς Ολντ Μπόις      Liga Profesional Αργεντινής

02:00   Φλαμένγκο-Φλουμινένσε      Copa do Brasil

02:15   Ντεπορτίβο Πάστο-Αλιάνσα Πετρολέρα    Primera A Κολομβίας

03:00   Σαν Μάρκος δε Αρίκα-Μπαρνετσέα           Ascenso Betsson Χιλής

03:30   Αρσενάλ Σαραντί-Μπόκα Τζούνιορς          Liga Profesional Αργεντινής

03:30   Ντένβερ Νάγκετς-Μαϊάμι Χιτ         NBA

04:00   Σπόρτινγκ Κριστάλ-Σιενσιάνο        Liga 1 Betsson Περού

04:30   Ατλέτικο Νασιονάλ-Άγιλας Ντοράδος        Primera A Κολομβίας

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |