Prime Time: Πόρτο-Φαμαλικάο, μονόδρομος

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα στο πλούσιο κουπόνι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Συγκλονιστικά ματς προσφέρονται στο κουπόνι και εκτοξεύουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον στα ύψη. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο ποδόσφαιρο, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο «Estadio do Dragao» και στην αναμέτρηση Πόρτο-Φαμαλικάο για τη 16η αγωνιστική της Primeira Liga. Η Πόρτο είναι αήττητη στα τελευταία 13 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις με δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας μετράει έξι νίκες σε επτά εντός έδρας ματς και έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το τρίποντο και να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου.

Έπειτα, εντυπωσιακές επιλογές για στοιχημα προσφέρονται στο Σαρλερουά-Σερκλ Μπριζ για τη First Division A, ενώ έντονη είναι και η δράση στην Λατινική Αμερική, αφενός στο Κόλο Κόλο-Μαγκαγιάνες για το Supercopa Χιλής, αλλά και στο δυνατό ματς Τίγκρες-Πατσούκα για την Liga MX.

ΔΥΝΑΤΕΣ «ΜΑΧΕΣ» ΣΤΟ NBA

Στο κουπόνι του μπάσκετ, τώρα, τα παιχνίδια του NBA υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις. Με τζάμπολ στις 22:00 ξεχωρίζει το Λος Άντζελες Κλίπερς-Χιούστον Ρόκετς με ξεκάθαρο φαβορί τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Στο Σικάγο Μπουλς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι πρωταθλητές Γουόριορς έχουν δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, ενώ στο Ντένβερ Νάγκετς-Ορλάντο Μάτζικ, οι Νάγκετς μοιάζουν να έχουν το πάνω χέρι.

Το θέαμα, όμως, δεν σταματά εκεί. Στις 04:00 διεξάγεται μια σημαντική «μάχη» για τη δυτική περιφέρεια: Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Ντάλας Μάβερικς. Θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων και ψάχνουν μια νίκη που θα βοηθήσει να φτάσουν στον στόχο τους που είναι η πρόκριση στα πλέι οφ.

22:00   ΣαρλερουάΣερκλ Μπριζ                 First Division A

22:00   Λος Άντζελες Κλίπερς-Χιούστον Ρόκετς    NBA

22:30   Πόρτο-Φαμαλικάο                            Primeira Liga

22:30   Σικάγο Μπούλς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς           NBA

00:00   Κόλο Κόλο-Μαγκαγιάνες                 Supercopa Χιλής

01:00   Μπρούκλιν Νετς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ   NBA

02:00   Σαν Αντόνιο Σπερς-Σακραμέντο Κινγκς     NBA

03:00   Ντένβερ Νάγκετς-Ορλάντο Μάτζικ            NBA

03:05   Τίγκρες-Πατσούκα                            Liga MX

04:00   Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Ντάλας Μάβερικς     NBA

04:30   Λος Άντζελες Λέικερς-Φιλαντέλφια 76ερς NBA