Prime Time: Ρεάλ-Ατλέτικο, σούπερ ντέρμπι

Reading time3 λ

Συναρπαστικά ματς σε Copa del Rey, Eredivisie, Euroleague και NBA με εξαιρετικές ευκαιρίες για στοίχημα

Εντυπωσιακό και… γεμάτο στοιχηματικές ευκαιρίες είναι το κουπόνι απόψε και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ μας καλεί σε ορισμένες από τις κορυφαίες του διοργανώσεις με εγγυημένες μοναδικές στιγμές και 100% δράση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία ειδικών στοιχημάτων. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Ξεχωρίζει το Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Santiago Bernabeu» για τους «8» τουCopa del Rey. Νοκ-άουτ ματς, οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη. Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από μια δύσκολη περίοδο δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Προέρχεται από νίκες με 3-2 επί της Βιγιαρεάλ και με 2-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο εκτός έδρας.

Και η Ατλέτικο Μαδρίτης, από τη μεριά της, δείχνει να βρίσκει τον καλό της εαυτό. Μετράει δύο συνεχόμενες νίκες, ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι, το 3-0 επί της Βαγιαδολίδ για τη λαλιγκα, πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση στην τρέχουσα σεζόν. Στόχος να «χτίσει» πάνω της ώστε να βελτιωθεί περισσότερο.

Συναρπάζουν και οι αναμετρήσεις Άγιαξ-Φόλενταμ για την Eredivisie, αλλά και Πάσος Φερέιρα-Μπενφίκα για την Primeira Liga. Ο Άγιαξ και η Μπενφίκα παλεύουν για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων των χωρών τους και δεν θέλουν να χάσουν άλλους βαθμούς. Η Primera A Κολομβίας και η Liga MX, προσφέρουν κι αυτές στοιχηματικό ενδιαφέρον στο κουπόνι.

ΔΥΝΑΤΕΣ «ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ» ΣΕ EUROLEAGUE KAI ΝΒΑ

Ώρα για αλλαγή αθλήματος, αλλά το στοιχηματικό ενδιαφέρον δεν πέφτει. Για τη Euroleague σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το ματς Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ενώ η Ζαλγκίρις Κάουνας να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τα πλέι οφ. Σπουδαία παιχνίδια είναι και τα Βιλερμπάν-Φενέρμπαχτσε και Μονακό-Αρμάνι Μιλάνο, με εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα.

Έπειτα, είναι ώρα για NBA. Στο Μπόστον Σέλτικς-Νιού Γιόρκ Νικς, οι Μπόστον Σέλτικς είναι το ισχυρό φαβορί για να φτάσουν στη νίκη. Όλα ανοικτά αναμένονται στο Φοίνιξ Σανς-Ντάλας Μάβερικς, ενώ στο Λος Άντζελες Κλίπερς-Σαν Αντόνο Σπερς, οι Κλίπερς έχουν το πάνω χέρι για να επικρατήσουν.

22:00   Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης          Copa del Rey

22:00   Άγιαξ-Φόλενταμ                                Eredivisie

22:00   Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας Euroleague

22:00   Βιλερμπάν-Φενέρμπαχτσε               Euroleague

22:00   Μονακό-Αρμάνι Μιλάνο                  Euroleague

22:15   Πάσος Φερέιρα-Μπενφίκα              Primeira Liga

23:00   Τσίκο-Αλιάνσα Πετρολέρα              Primera A Κολομβίας

01:10   Ντεπόρτες Τολίμα-Αμέρικα δε Κάλι           Primera A Κολομβίας

02:30   Μπόστον Σέλτικς-Νιού Γιόρκ Νικς NBA

02:30   Μπρούκλιν Νετς-Ντιτρόιτ Πίστονς NBA

02:30   Σάρλοτ Χόρνετς-Σικάγο Μπούλς    NBA

03:00   Χιούστον Ρόκετς-Κλίβελαντ Καβαλίερς    NBA

03:20   Ατλέτικο Νασιονάλ-Όνσε Κάλδας   Primera A Κολομβίας

05:00   Φοίνιξ Σανς-Ντάλας Μάβερικς       NBA

05:05   Άτλας-Σάντος Λαγκούνα                  Liga MX

05:30   Λος Άντζελες Κλίπερς-Σαν Αντόνιο Σπερς NBA