Prime Time: Ρίβερ-Μπόκα, σούπερ κλάσικο

Reading time3 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε ασυναγώνιστες αποδόσεις

Πανδαισία ποδοσφαίρου και μπάσκετ προσφέρει το κουπόνι του στοιχήματος με εντυπωσιακά ματς να χαρίζουν μοναδικές στιγμές με 100% δράση ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (8/5). Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Σε πρώτο πλάνο ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του κόσμου: Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς στο «Estadio Monumental» για τη 15η αγωνιστική της Liga Profesional της Αργεντινής. Η Ρίβερ Πλέιτ τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα. Έχει ρεκόρ 14-1-2 και βρίσκεται στο +16 από την Μπόκα Τζούνιορς στην κατάταξη. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα και παρουσιάζεται ως το φαβορί για να πάρει τη νίκη. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως μεσοβδόμαδα υπέστη βαριά ήττα με 5-1 από τη Φλουμινένσε στο Copa Libertadores.

Η Μπόκα Τζούνιορς, από τη μεριά της, μπορεί να έχει 5-3-6, αλλά προέρχεται από νίκη με 3-1 επί της Ράσινγκ Κλουμπ και σταδιακά δείχνει να προσαρμόζεται στα θέλω του νέου προπονητή της, Χόρχε Αλμιρόν. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και την Τετάρτη (3/5) καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της Κόλο Κόλο στη Χιλή για το Copa Libertadores. Ωστόσο, αντιμετωπίζει ορισμένες απουσίες που ενδεχομένως να την επηρεάσουν.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Liga Profesional δεν είναι μόνο το σούπερ κλάσικο. Διεξάγονται και άλλες συναρπαστικές αναμετρήσεις με πλούσιες ευκαιρίες για στοίχημα. Κι αυτός είναι ο κοινός παρονομαστής των κορυφαίων πρωταθλημάτων που γίνονται στην αμερικανική ήπειρο. Σπουδαία ματς γίνονται στη Liga 1 Betsson του Περού, στην Primera Α της Κολομβίας, στη Serie A της Βραζιλίας, στο MLS και στη Liga MX.

Στην Ευρώπη, πάλι, τα βλέμματα είναι στραμμένα αρχικά στο Καρταχένα-Μπούργος για τη Segunda Division της Ισπανίας, ενώ στην Primeira Liga της Πορτογαλίας γίνεται το Πάσος Φερέιρα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας που υπόσχεται πλούσιο θέαμα.

Στο μπάσκετ, τα play-offs του NBA εξελίσσονται με άκρως ανταγωνιστικά ματς και τις σειρές στην… κόψη του ξυραφιού, ενώ εντυπωσιακές είναι οι επιλογές για ποντάρισμα. Στο προσκήνιοβρίσκεται το Φιλαδέλφεια 76ερς-Μπόστον Σέλτικς. Οι 76ερς ψάχνουν να ισοφαρίσουν σε 2-2 τη σειρά και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Στο άλλο ματς, Φοίνιξ Σανς-Ντένβερ Νάγκετς, με τους Σανς να επιδιώκουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους ώστε να κάνουν το 2-2 και να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση.

22:00   Καρταχένα-Μπούργος          Segunda Division

22:00   Ατλέτικο Παραναένσε-Φλαμένγκο  Serie A Βραζιλίας

22:00   Μπαΐα-Κοριτίμπα     Serie A Βραζιλίας

22:00   Σάο Πάολο-Ιντερνασιονάλ   Serie A Βραζιλίας

22:00   Περέιρα-Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν       Primera A Κολομβίας

22:30   Πάσος Φερέιρα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας       Primeira Liga

22:30   Φιλαδέλφεια 76ερς-Μπόστον Σέλτικς        NBA

23:15   UTC-Σπόρτινγκ Κριστάλ     Liga 1 Betsson Περού

23:30   Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς        Liga Profesional Αργεντινής

23:30   Σιάτλ Σάουντερς-Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι  MLS

00:10   Ατλέτικο Νασιονάλ-Τσίκο    Primera A Κολομβίας

00:30   Μποταφόγκο-Ατλέτικο Μινέιρο      Serie A Βραζιλίας

00:30   Γκοϊάς-Παλμέιρας    Serie A Βραζιλίας

00:30   Γκρέμιο-Μπραγκαντίνο        Serie A Βραζιλίας

01:30   Σέζαρ Βαγιέχο-Σπορτ Μπόις           Liga 1 Betsson Περού

02:20   Μιγιονάριος-Σάντα Φε         Primera A Κολομβίας

03:00   Εστουδιάντες-Βέλεζ Σάρσφιλντ      Liga Profesional Αργεντινής

03:00   Τίγκρε-Νιούελς Ολντ Μπόις            Liga Profesional Αργεντινής

03:00   Φοίνιξ Σανς-Ντένβερ Νάγκετς        NBA

04:00   Αλιάνσα Λίμα-Κάρλος Μανούτσι    Liga 1 Betsson Περού

04:06   Λεόν-Ατλέτικο Σαν Λουίς     Liga MX

04:30   Ντεπορτίβο Πάστο-Τζαγκουάρες    Primera A Κολομβίας

06:10   Τίγκρες-Πουέμπλα    Liga MX

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |