Prime Time: Σάντα Κλάρα-Εστορίλ, μόνο νίκη

Reading time2 λ

Δυνατές επιλογές για ποντάρισμα σε πλούσιο κουπόνι με ευκαιρίες από ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Η δράση δεν σταματά στην πλατφόρμα της Betsson. Θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και σε κορυφαίες αποδόσεις της αγοράς για τα αποψινά παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Απόψε ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική της Primeira Liga με την αναμέτρηση Σάντα Κλάρα-Εστορίλ. Η Σάντα Κλάρα έχει πάρει τα πάνω της το τελευταίο διάστημα. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που είναι αήττητη (1-2-0), συγκέντρωσε τους πέντε από τους συνολικά δέκα βαθμούς της. Στόχος της να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι και να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία.

Η Εστορίλ, πάλι, προέρχεται από τέσσερα σερί επίσημα παιχνίδια χωρίς νίκη. Σ’ αυτό το διάστημα ηττήθηκε τρεις φορές και το κλίμα στο εσωτερικό της είναι βαρύ. Θέλει τη νίκη για να γυρίσει σελίδα και να κοιτάξει το μέλλον της πιο αισιόδοξα. Μπορεί άμεσα να μην κινδυνεύει, αλλά αν εξακολουθεί να μην παίρνει αποτελέσματα τότε αργά ή γρήγορα θα εμπλακεί στη «μάχη» της παραμονής.

ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΑΙ… NBA

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον δεν περιορίζεται στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Ξεχωρίζει το Νανσί-Σεντάν για τη National 1 της Γαλλίας. Αμφότερες νιώθουν ικανές να διεκδικήσουν την άνοδο. Επί του παρόντος, πάντως, δεν βρίσκονται και στα καλύτερά τους, με τις άμυνές τους να παρουσιάζουν κενά. Συναρπαστικές ευκαιρίες για ποντάρισμα παρουσιάζονται και στο Μιγιονάριος-Περέιρα για την Primera A της Κολομβίας.

Μετά τα μεσάνυχτα η… πίστα ανήκει στο NBA και στο πλούσιο πρόγραμμά του γεμάτο από δυνατές αναμετρήσεις που προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε ευρεία γκάμα αγορών.

22:00   Νανσί-Σεντάν                         National 1 Γαλλιάς

22:15   Σάντα Κλάρα-Εστορίλ         Primeira Liga

23:00   Μιγιονάριος-Περέιρα                       Primera A Κολομβίας

02:00   Ντιτρόιτ Πίστονς-Τορόντο Ράπτορς           NBA

02:00   Ορλάντο Μάτζικ-Σάρλοτ Χόρνετς  NBA

02:30   Μαϊάμι Χιτ-Φoίνιξ Σανς      NBA

02:30   Μπόστον Σέλτικς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ NBA

03:00   Μιλγουόκι Μπάκς-Ατλάντα Χοκς   NBA

03:00   Χιούστον Ρόκετς-Λος Άντζελες Κλίπερς    NBA

05:00   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Σαν Αντόνιο Σπερς      NBA