Prime Time: Σάο Πάολο-Αμέρικα Μινέιρο, ισχυρό φαβορί

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα προσφέρει το βραδινό κουπόνι σε Ευρώπη και Νότια Αμερική

Γεμάτο ευκαιρίες είναι το αποψινό κουπόνι του ποδοσφαίρου με την αυλαία να ανοίγει στις 22:00 και το θέαμα να διαρκεί μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Το μεγάλο ματς της βραδιάς είναι το Σάο Πάολο-Αμέρικα Μινέιρο. Είναι η πρώτη τους συνάντηση στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Copa do Brasil. Η Σάο Πάολο έχει πάρει πολύ σοβαρά το Κύπελλο Βραζιλίας και στόχος της είναι να το διεκδικήσει μέχρι τέλους. Λόγω ποιότητας και φόρμας – είναι αήττητη εδώ και δέκα ματς με απολογισμό 5-5-0 – λογαριάζεται το φαβορί στη σειρά. Πάντως, να σημειώσουμε πως η Αμέρικα Μινέιρο είναι μαχητική ομάδα και θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά που παρουσιάζει η Σάο Πάολο το τελευταίο διάστημα. Δυνατή αναμέτρηση για τον ίδιο θεσμό και το Φορταλέζα-Φλουμινένσε. Η Φλουμινένσε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετράει οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα επίσημα παιχνίδια της, όπου και παραμένει αήττητη.

Θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα θα βρείτε και στα ματς της Serie B της Βραζιλίας. Όπως επίσης και στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ «ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ» ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Στην Ευρώπη, στο μεταξύ, το ενδιαφέρον είναι… αφιερωμένο στο UEFA Europa Conference League. Σε πρώτο πλάνο οι αγώνες Κρουσέιντερς-Βασιλεία και Πούσκας Ακαντέμια-Βιτόρια Γκιμαράες. Η Βασιλεία επιβλήθηκε της αντιπάλου της στο α’ ματς με 2-0 και έκανε ένα σημαντικό βήμα προς την εξασφάλιση της πρόκρισής της στο γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Αγκαλιά με την πρόκριση βρίσκεται και η Βιτόρια Γκιμαράες. Νίκησε με 3-0 την ουγγρική ομάδα και πλέον έχει… ανοιχτό δρόμο μπροστά της για να πετύχει το στόχο της.

22:00 Κρουσέιντερς-Βασιλεία                     UEFA Europa Conference League

22:00 Ντουνάισκα Στρέντα-Βίκινγκουρ       UEFA Europa Conference League

22:00 Πούσκας Ακαντέμια-Βιτ. Γκιμαράες  UEFA Europa Conference League

22:00 Ζρίνσκι-Τίρανα                                 UEFA Europa Conference League

00:35 Ατλ. Ραφαέλα-Γκιγέρμο Μπράουν     Primera B Nacional Αργεντινής

01:00 Βάσκο ντα Γκάμα-CRB                     Serie B Βραζιλίας

02:00 Σάο Πάολο-Αμέρικα Μινέιρο             Copa do Brasil

02:30 Φορταλέζα-Φλουμινένσε                   Copa do Brasil

03:30 Σπορτ Ρεσίφε-Γκουαρανί          Serie B Βραζιλίας

03:35 Ντεπ. Μορόν-Εστουδιάντες R.C.       Primera B Nacional Αργεντινής