ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ: Μπόκα Τζούνιορς-Ταγέρες

Reading time3 λ

Σούπερ επιλογές για στοίχημα στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών

Εντυπωσιακές αναμετρήσεις προσφέρει το κουπόνι του στοιχήματος το Σάββατο (16/7) και τα ξημερώματα της Κυριακής. Κάνουμε… focus στην Liga Profesional της Αργεντινής εκεί όπου η Μπόκα Τζούνιορς μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Copa Libertadores και την αλλαγή προπονητή προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και τον εαυτό της προκειμένου να ανεβάσει στροφές. Αντίπαλός της η αξιόμαχη Ταγέρες. Να πάρει τα πάνω της θέλει και η Ιντεπεντιέντε που προέρχεται από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και παίζει με τη Ροσάριο Σεντράλ. Κι αυτή έχει νέο τεχνικό. Στο μεταξύ, στο EURO γυναικών η Ισπανία δίνει μεγάλο ματς με τη Δανία για τη φάση των ομίλων. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ιντεπεντιέντε-Ροσάριο Σεντράλ 21:30 Liga Profesional Αργεντινής

Η Ιντεπεντιέντε παίζει με τη Ροσάριο Σεντράλ στο «Εστάδιο Λιμπερταδόρες δε Αμέρικα» για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες που οδήγησαν τον κόουτς Εδουάρδο Ντομίνγκες να παραιτηθεί. Στη θέση του ανέλαβε υπηρεσιακά ο Κλαούντιο Γκράφ, ενώ η διοίκηση προσπαθεί να βρει τον επόμενο μόνιμο τεχνικό. Η ομάδα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα ιδίως στην άμυνά της (δέχθηκε επτά γκολ στα τρία ματς που έχασε) και ο νέος προπονητής προσπαθεί να βελτιώσει το κλίμα. Η Ροσάριο Σεντράλ, στο μεταξύ, μετά την πρόσληψη του Κάρλος Τέβες ως προπονητή δείχνει σημάδια βελτίωσης. Νίκησε με 1-0 τη Σαρμιέντο και θέλει να «χτίσει» πάνω σ’ αυτό το αποτέλεσμα, αν και η αλήθεια είναι πως έχει χτυπητές αδυναμίες το ρόστερ. Ο άσος προσφέρεται στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

Δανία-Ισπανία 22:00 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών

Στο «Brentford Community Stadium» του Λονδίνου διεξάγεται… τελικός. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του EURO γυναικών η Δανία αναμετριέται με την Ισπανία. Αμφότερες έχουν από τρεις βαθμούς, αλλά με την Ισπανία να υπερτερεί στην ισοβαθμία. Οπότε για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση χρειάζεται δύο αποτελέσματα. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως δεν είναι και στα καλά της μετά την ήττα με 4-1 από τη Γερμανία. Ο τραυματισμός της καλύτερης παίκτριας του κόσμου Αλέξια Πουτέγιας που χάνει το τουρνουά την έχει επηρεάσει εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Από εκεί που ήταν μεταξύ των φαβορί έγινε αουτσάιντερ. Βέβαια, να αναφέρουμε πως έχει περισσότερη ποιότητα από τη Δανία. Η οποία προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Φινλανδίας και αισιοδοξεί να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία. Το διπλό προσφέρεται στο 1,26** στην πλατφόρμα της Betsson.

Μπόκα Τζούνιορς-Ταγέρες 02:30 Liga Profesional Αργεντινής

Για την 8η αγωνιστική της Liga Profesional της Αργεντινής η Μπόκα Τζούνιορς αντιμετωπίζει την Ταγέρες στο «Λα Μπομπονέρα». Χωρίς νίκη εδώ και πέντε σερί ματς με τέσσερις αποτυχίες και μια ισοπαλία σ’ αυτό το διάστημα, η πρωταθλήτρια προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι. Ο προπονητής Σεμπαστιάν Μπατάλια απολύθηκε, στη θέση του ανέλαβε ο Ούγο Ιμπάρα, αλλά οι… ειδήσεις δεν σταματούν εκεί. Γίνονται διαπραγματεύσεις για να πουληθούν τουλάχιστον δύο – τρεις παίκτες και ως εκ τούτου αυτή την περίοδο μοιάζουν όλα να βρίσκονται στον… αέρα στο κλαμπ. Η Ταγέρες, από τη μεριά της, είναι περισσότερο συγκεντρωμένη στο Copa Libertadores όπου πέρασε στους «8». Έχει αξιόλογο σύνολο και σαφώς αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες της να παλέψουν για τη νίκη μέσα στο «σπίτι» της πρωταθλήτριας. Ο άσος προσφέρεται στο 1,76** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές