ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ: Ζουβεντούδε-Ατλέτικο Μινέιρο

Reading time3 λ

Συναρπαστικές ευκαιρίες για ποντάρισμα σε Serie A Βραζιλίας και Allsvenskan

Σε Σουηδία και Βραζιλία πέφτουν τα… φώτα με τα πρωταθλήματα Allsvenskan και Serie A να προσελκύουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον και να υπόσχονται μοναδικές στιγμές με 100% δράση. Η φορμαρισμένη ΑΪΚ υποδέχεται τη Μιάλμπι καθώς επιδιώκει να ανέβει στην κορυφή εν αναμονή του αποτελέσματος της πρωτοπόρου Χάκεν. Στη Βραζιλία, πάλι, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι εκτός έδρας προσπάθειες της Ατλέτικο Μινέιρο με την Ζουβεντούδε και της Κορίνθιανς με την Φλουμινένσε. Ιδιαίτερα παιχνίδια για αμφότερες μια και προέρχονται από ματς στο Copa Libertadores κι έχουν να δώσουν ακόμη ένα μεσοβδόμαδα για τη διεθνή διοργάνωση κι αυτό φυσικά επηρεάζει. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

ΑΪΚ-Μιάλμπι Allsvenskan 16:00

Στη «Φρεντς Αρένα», η ΑΪΚ φιλοξενεί τη Μιάλμπι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Allsvenskan. Η ΑΪΚ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς για το πρωτάθλημα της Σουηδίας μετράει εννιά σερί ματς αήττητη, έχοντας σημειώσει έξι νίκες σ’ αυτά. Το τελευταίο διάστημα, πάντως, ανησυχεί κάπως η αμυντική αστάθεια που παρουσιάζει (τρία σερί goal/goal και Over 2,5 αποτελέσματα). Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου – έστω και προσωρινά – ν’ ανέβει στην κορυφή της κατάταξης. Η Μιάλμπι εδώ και πέντε αγωνιστικές δεν νικά, ενώ έχει μόνο μια νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ. Κράτησε το μηδέν για τελευταία φορά τον περασμένο Απρίλιο. Ο άσος προσφέρεται στο 1,43** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ζουβεντούδε-Ατλέτικο Μινέιρο 22:30 Serie A Βραζιλίας

Για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, η Ζουβεντούδε φιλοξενεί την Ατλέτικο Μινέιρο στο «Εστάδιο Αλφρέδο Ζακόνι». Η Ζουβεντούδε είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας (ρεκόρ 2-5-7 και 12-24 γκολ). Δίχως νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, ενώ έχει μόλις μια στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Σημαντικά είναι τα αμυντικά της προβλήματα, αλλά στο εσωτερικό της υπάρχει αισιοδοξία πως μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. H Ατλέτικο Μινέιρο έχει το μυαλό της και στο Copa Libertadores. Έφερε 1-1 με την Έμελεκ μεσοβδόμαδα στον Ισημερινό και θα την υποδεχθεί ξανά τα ξημερώματα της 6ης Ιουλίου. Μεταξύ των ταξιδιών και της ανάγκης για ξεκούραση αναμένεται ροτέισον. Να σημειώσουμε πως είναι αήττητη για έξι ματς (3-3-0, τα τρία τελευταία goal/goal). Το διπλό προσφέρεται στο 1,81** στην πλατφόρμα της Betsson.

Φλουμινένσε-Κορίνθιανς 22:30 Serie A Βραζιλίας

Στο «Μαρακανά», η Φλουμινένσε παίζει με την Κορίνθιανς σε ματς για τη 15η αγωνιστική της Serie Α της Βραζιλίας. Διαγράφει ανοδική πορεία εδώ και κάποιο διάστημα. Μετράει τρεις σερί νίκες και τέσσερα ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, με την άμυνά της να έχει βελτιωθεί σημαντικά (σε τρία από τα τέσσερα κράτησε το μηδέν στην εστία της). Αυτό της έχει δώσει νέα ώθηση και στο πρωτάθλημα καθώς αναθεωρεί τις βλέψεις της για το τί μπορεί να πετύχει. Η Κορίνθιανς, στο μεταξύ, ενδιαφέρεται και για το Copa Libertadores. Προέρχεται από εντός έδρας 0-0 με την Μπόκα Τζούνιορς και θα παίξει την πρόκριση στους «8» στο Μπουένος Άιρες μεσοβδόμαδα (6/7). Θα χρειαστεί, δηλαδή, όλους τους καλούς της φρέσκους για την δύσκολη αποστολή που θα έχει. Κι αυτό φυσικά επηρεάζει το ματς με τη Φλουμινένσε. Ο άσος προσφέρεται στο 1,88** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές