ΚΠΡ-Μπέρνλι, κόντρα με ιδιαιτερότητες

Reading time7 λ

Σημαντικό και με σπουδαίες επιλογές για ποντάρισμα το παιχνίδι ανάμεσα στην ΚΠΡ και την Μπέρνλι.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από σπουδαία ματς ανά την Ευρώπη. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια όλων των «μετώπων», από τα οποία η αγγλική Championship είναι αυτή που μας προκαλεί το ενδιαφέρον, αφού στις 15:00 διασταυρώνουν τα ξίφη τους ΚΠΡ-Μπέρνλι, με τις ιδιαιτερότητες αυτού του ζευγαριού να είναι πολλές.

Χωρίς τον προπονητή της, Μάικλ Μπιλ, πορεύεται πλέον η ΚΠΡ, αφού αποφάσισε να μετακομίσει στη σκωτσέζικη Ρέιντζερς. Με υπηρεσιακό τον Πολ Χολ, οι Λονδρέζοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών και να παραμείνουν στη ζώνη των πλέι-οφ. Αντιμετωπίζουν, όμως, την πρωτοπόρο Μπέρνλι, που διαθέτει ισχυρότατη «γραμμή κρούσης». Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι Κλάρετς δεν έχουν νικήσει στο «Λόφτους Ρόουντ» από το μακρινό 2008. Στο άλλο ματς της ημέρας κοντράρονται Γουότφορντ-Χαλ. Συνέχεια στην ανοδική πορεία του διαστήματος πριν τη διακοπή θέλει να δώσει η Γουότφορντ, ώστε να πλησιάσει την πρώτη δυάδα, να ξεμακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη παλεύει η Χαλ.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΚΥΠΡΟ, ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ

Η 14η αγωνιστική της κυπριακής Α’ Κατηγορίας συνεχίζεται με δύο παιχνίδια. Το ντέρμπι της Λεμεσού, ΑΕΛ Λεμεσού-Άρης Λεμεσού κλέβει την παράσταση. Μετά την αναβολή του ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας με τον Απόλλωνα, η ΑΕΛ Λεμεσού θα επιδιώξει την επιστροφή στα τρίποντα για να μείνει στην εξίσωση της εξάδας. Ο Άρης Λεμεσού, όμως, πέτυχε μια αποφασιστικής σημασίας νίκη επί της Ανόρθωσης και παραμένει γερά στο κυνήγι της κορυφής. Μονομαχούν ακόμα Ομόνοια-Ακρίτας Χλώρακας. Απαραίτητη η νίκη για την Ομόνοια, που θέλει να παραμείνει στην εξάδα, αλλά ο νεοφώτιστος και ουραγός Ακρίτας Χλώρακας είναι μαχητικός, ενώ την είχε νικήσει στην πρεμιέρα.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το κυρίως πιάτο της 17ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie B. Ξεχωρίζει το βραδινό ματς Φροζινόνε-Πίζα. Η πρωτοπόρος Φροζινόνε, αφού πέτυχε μια εμφατική εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τη Ρετζίνα, στοχεύει στη διεύρυνση του αήττητου σερί εννέα αγώνων. Η Πίζα, όμως, προέρχεται από την σπουδαία επιτυχία επί της Άσκολι, μπήκε στη ζώνη των πλέι-οφ κι έχει συμπληρώσει 11 ματς δίχως ήττα. Αξιόλογο είναι και το ζευγάρι Κόμο-Ρετζίνα. Η οικοδέσποινα Κόμο καλείται να ξεφύγει από τη… συνήθεια των ισοπαλιών, ώστε να πραγματοποιήσει βήμα εξόδου από την επικίνδυνη ζώνη. Από την πλευρά της, η Ρετζίνα θέλει να γιατρέψει τις πληγές της ήττας από τη Φροζινόνε, για να διατηρηθεί στη δεύτερη προνομιούχο θέση. Σημαντική είναι και η συνάντηση Μπάρι-Μόντενα. Η Μπάρι, που είναι αήττητη εδώ και έξι ματς, κυνηγά το δεύτερο σκαλοπάτι, αλλά η Μόντενα είναι εξίσου φορμαρισμένη κι έχει βάλει πλώρη για τη ζώνη των πλέι-οφ.

Πλούσια είναι η δραστηριότητα και στην ισπανική Segunda Division. Τα βλέμματα κατευθύνονται στο ζευγάρι Γρανάδα-Μπούργος. Η Γρανάδα έχασε έδαφος στη μάχη της απευθείας ανόδου με την ισοπαλία στη Μάλαγα, αλλά στην πανίσχυρη έδρα της φιλοδοξεί να «λυγίσει» τη δεύτερη Μπούργος, που έχασε εντός έδρας από την Έιμπαρ κι απώλεσε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή. Ξεχωριστό και το Λας Πάλμας-Αλμπαθέτε. Η Λας Πάλμας, που έφυγε με την ισοπαλία από το Οβιέδο, μάχεται για να διατηρηθεί στην κορυφή, όμως, απέναντί της έχει την Αλμπαθέτε μοιράστηκε τους βαθμούς με τη Σαραγόσα, αλλά παραμένει ανθεκτική. Μάχες αναμένονται και στους αγώνες Έιμπαρ-Οβιέδο και Σπόρτινγκ Χιχόν-Καρταχένα.

13:30   Κάλιαρι-Περούτζια                                        Serie B Ιταλίας

15:00   ΚΠΡ-Μπέρνλι                                                 Championship Αγγλίας

15:00   Ίμπιθα-Μάλαγα                                              Segunda Division Ισπανίας

16:00   Άσκολι-Τζένοα                                               Serie B Ιταλίας

16:00   Βενέτσια-Κοζέντσα                                        Serie B Ιταλίας

16:00   Κόμο-Ρετζίνα                                                  Serie B Ιταλίας

16:00   Μπενεβέντο-Τσιταντέλα                                Serie B Ιταλίας

16:00   Σουντιρόλ-Τερνάνα                                        Serie B Ιταλίας

16:00   ΣΠΑΛ-Παλέρμο                                             Serie B Ιταλίας

17:00   Γουότφορντ-Χαλ                                            Championship Αγγλίας

17:00   Ομόνοια-Ακρίτας Χλώρακας                       Α’ Κατηγορία Κύπρου

17:15   Πονφεραντίνα-Λούγκο                                   Segunda Division Ισπανίας

17:15   Σπόρτινγκ Χιχόν-Καρταχένα                        Segunda Division Ισπανίας

19:00   Μπάρι-Μόντενα                                             Serie B Ιταλίας

19:00   ΑΕΛ Λεμεσού-Άρης Λεμεσού                       Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:30   Γρανάδα-Μπούργος                                       Segunda Division Ισπανίας

19:30   Έιμπαρ-Οβιέδο                                               Segunda Division Ισπανίας

21:30   Φροζινόνε-Πίζα                                              Serie B Ιταλίας

22:00   Λας Πάλμας-Αλμπαθέτε                                Segunda Division Ισπανίας

22:00   Ράσινγκ Σανταντέρ-Μιραντές                      Segunda Division Ισπανίας