ΚΠΡ-Σάντερλαντ, φόρμα εναντίον παράδοσης

Reading time3 λ

Κορυφαίες προσφορές για live στοιχημα συναντάμε στην αναμέτρηση ΚΠΡΣάντερλαντ

Με μεγάλη αδημονία περιμένουμε τη «σέντρα» του σημερινού προγράμματος και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η εκκίνηση της φάσης των «16» του UEFA Champions League ξεκινά στις 22:00 με δύο τεράστιες μονομαχίες: Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν και Μίλαν-Τότεναμ, Απόψε, όμως, ξεκινά και η 32η αγωνιστική της αγγλικής Championship, με τον αγώνα ΚΠΡ-Σάντερλαντ (21:45), να συνοδεύεται από ιδιαιτερότητες.

Για την ΚΠΡ τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Με την εντός έδρας ήττα στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Μίλγουολ, έφτασε τους εννέα αγώνες όλων των διοργανώσεων δίχως νίκη και πλέον οι ελπίδες της για είσοδο στα πλέι-οφ περιορίζονται, αφού απέχει έξι βαθμούς από την εξάδα. Αντίθετα, η Σάντερλαντ πέτυχε μια σημαντική νίκη επί της Ρέντινγκ και βρίσκεται μια ανάσα από την έκτη θέση. Οι Μαύρες Γάτες θα επιχειρήσουν να υπερασπιστούν το αήττητο σερί εννέα αγώνων που έχουν χτίσει εκτός έδρας. Η τελευταία φορά, όμως, που η Σάντερλαντ κέρδισε την ΚΠΡ ήταν πριν από επτά χρόνια.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σημαντικό είναι και το παιχνίδι Κόβεντρι-Μίλγουολ. Δεν «πατά» γερά η Κόβεντρι, που περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Λούτον, αλλά εξακολουθεί να είναι «σκληρό καρύδι» στην έδρα της. Απέναντί της, όμως, έχει τη φορμαρισμένη Μίλγουολ, η οποία κέρδισε την ΚΠΡ και θέλει να διατηρηθεί στην εξάδα. Κρίσιμο το Νόριτς-Χαλ, αφού αμφότερες θέλουν να πλησιάσουν τη ζώνη των πλέι-οφ και καθοριστικό για τα χαμηλά στρώματα το ζευγάρι Μπέρμιγχαμ-Κάρντιφ. Ξεχωριστή σημασία έχουν και οι μάχες Μπέρνλι-Γουότφορντ και Ρέντινγκ-Ρόδεραμ.

Το απόγευμα ξεκινά η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κύπρου με τη σύγκρουση ΑΕΛ Λεμεσού-Νέα Σαλαμίνα. «Πληγωμένη» η ΑΕΛ Λεμεσού από την ήττα στην Πάφο, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την ισχύ της έδρας της, όπου διατηρεί ένα αήττητο σερί έξι αγώνων, ώστε να κάνει το πρώτο βήμα προς την τετράδα. Η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται επίσης από ήττα, αυτή στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, αλλά παίρνει θάρρος από το γεγονός ότι απέκλεισε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΑΕΚ Λάρνακας στον προηγούμενο γύρο.

18:00   ΑΕΛ Λεμεσού-Νέα Σαλαμίνα                Κύπελλο Κύπρου

21:45   Κόβεντρι-Μίλγουολ                                Championship Αγγλίας

21:45   ΚΠΡ-Σάντερλαντ                                    Championship Αγγλίας

21:45   Μπέρμιγχαμ-Κάρντιφ                             Championship Αγγλίας

21:45   Νόριτς-Χαλ                                              Championship Αγγλίας

22:00   Μπέρνλι -Γουότφορντ                            Championship Αγγλίας

22:00   Ρέντινγκ-Ρόδεραμ                                   Championship Αγγλίας

22:00   Μίλαν-Τότεναμ                                        UEFA Champions League

22:00   Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν                    UEFA Champions League