Ράσινγκ Κλουμπ-Ουνιόν Σάντα Φε (28/7/2024) προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ράσινγκ Κλουμπ-Ουνιόν Σάντα Φε για την Liga Profesional Argentina με ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Estadio Presidente Juan Domingo Peron» η Ράσινγκ Κλουμπ κοντράρεται με την Ουνιόν Σάντα Φε (28/07/2024, 23:15) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Liga Profesional Argentina. Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας μέχρι στιγμής, που θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και υπόσχονται πλούσιο θέαμα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου.

Για το Ράσινγκ Κλουμπ – Ουνιόν Σαντα Φε οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στη γηπεδούχο. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Ράσινγκ Κλουμπ προσφέρεται στο 1,81** και το διπλό της Ουνιόν Σάντα Φε φτάνει στο 4,69** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό γεγονός. Η Betsson είναι επίσημη χορηγός της Ράσινγκ Κλουμπ.

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ράσινγκ Κλουμπ – Ουνιόν Σαντα Φε τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρο προσανατολισμό. Εξάλλου, η Ράσινγκ Κλουμπ έχει ευνοϊκή παράδοση απέναντι στην Ουνιόν Σάντα Φε και παράλληλα έχει και κορυφαία στατιστικά εντός έδρας στο πρωτάθλημα Αργεντινής αυτή τη σεζόν. Συγκεκριμένα, μετράει 4-1-2 με 15-7 γκολ (3-0-0, 7-0 γκολ – εντός έδρας), ενώ η αντίπαλός της στέκεται στο 4-2-0 με 7-2 τέρματα (1-2-0, 2-1 γκολ – εκτός έδρας).

Ποια είναι η προϊστορία στο Ράσινγκ Κλουμπ – Ουνιόν Σάντα Φε για την Liga Profesional Argentina;

  • 21 νίκες η Ράσινγκ Κλουμπ
  • 24 ισοπαλίες
  • 16 νίκες η Ουνιόν Σάντα Φε

Η Ράσινγκ Κλουμπ ψάχνει αντίδραση. Την περασμένη Τετάρτη (24/7) στο δεύτερο παιχνίδι της μετά την επιστροφή της στη δράση ηττήθηκε με 1-0 από τη Σαρμιέντο εκτός έδρας. Πρόκειται για ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Copa Sudamericana και θέλει να πάρει γρήγορα τα πάνω της. Στο εσωτερικό της εκτιμούν πως η ήττα ήταν μάλλον ατύχημα μιας και είχε προηγηθεί εξαιρετική εμφάνιση στο 3-0 επί της Γοδόι Κρουζ. Επίσης στο μεταγραφικό παζάρι έκανε κάποιες αξιόλογες κινήσεις που εκτιμούν πως θα της δώσουν το κάτι παραπάνω που ψάχνει ώστε να κυνηγήσει τίτλους αυτή τη σεζόν.

H Oυνιόν Σάντα Φε έχει μεγάλη σταθερότητα υπό τον κόουτς Κίλι Γκονσάλες και μια πολύ καλή ομάδα. Εξάλλου το γεγονός πως παραμένει αήττητη σ’ ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον λέει πολλά για τη νοοτροπία της, τον χαρακτήρα της και την αίσθηση του καθήκοντος που έχει. Κι όλα αυτά ενώ οι προσθήκες είναι ελάχιστες και θα σημειώναμε πως μάλλον αποδυναμώθηκε. Πάντως, στο πρώτο παιχνίδι της μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος απέσπασε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Εστουδιάντες.

To στοίχημα στην Liga Profesional Αργεντινής έχει άκρως ελκυστικές αποδόσεις με το πρόγραμμα να προσφέρει κορυφαίες αναμετρήσεις και τις ομάδες να έχουν «κλειδώσει» τους στόχους τους και να είναι προσηλωμένες στην αποστολή τους. Στο Ράσινγκ Κλουμπ – Ουνιόν Σάντα Φε το Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2,32** με το αντίστοιχο Under να δίνεται στο 1,58** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αγωνιστικό τομέα του ματς Ράσινγκ Κλουμπ – Ουνιόν Σαντα Φε το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα στις δύο περιοχές. Άλλωστε, δίνουν προτεραιότητα σε αυτό. Tώρα, όσον αφορά στις συνθέσεις, η Ράσινγκ Κλουμπ δεν έχει τους κεντρικούς αμυντικούς Ντι Σέσαρε και Γκαρσία Μπάσο, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ κι ο έμπειρος χαφ Σουκουλίνι. H Ουνιόν Σάντα Φε, από την πλευρά της, είναι ουσιαστικά πλήρης και δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ