Ρέιντζερς-Σέλτικ, φωτιά το Old Firm

Reading time4 λ

Το τεράστιο ντέρμπι ΡέιντζερςΣέλτικ αποτελεί το κυρίαρχο γεγονός στο σημερινό κουπόνι.

Η δεύτερη ημέρα του Νέου Έτους μας επιφυλάσσει σασπένς και θέαμα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Όπως είναι λογικό, το τεράστιο Old Firm ντέρμπι, Ρέιντζερς-Σέλτικ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 14:30, κλέβει την παράσταση, αφού πέρα από μια παραδοσιακή κόντρα, είναι και καθοριστικό σταυροδρόμι για τον τίτλο της σκωτσέζικης Premiership.

Το «τέσσερα στα τέσσερα» έκανε η Ρέιντζερς υπό την καθοδήγηση του Μάικλ Μπιλ, αφού επικράτησε και της Μάδεργουελ. Η διαφορά, όμως, από την κορυφή παραμένει στους εννέα βαθμούς κι έτσι οι Τζερς παίζουν πολλές από τις πιθανότητές τους για τη διατήρηση του στέμματός τους σε αυτό το κλασικό ντέρμπι. Την ίδια στιγμή, η πρωτοπόρος Σέλτικ έκανε… περίπατο απέναντι στη Χιμπέρνιαν. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου μετρά πλέον 12 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και προσβλέπει σε ακόμα ένα τρίποντο, με το οποίο θα κάνει το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Ντέρμπι έχουμε και στο Εδιμβούργο στη μονομαχία Χαρτς-Χιμπέρνιαν. Να δώσει συνέχεια στο διπλό επί της Σεντ Τζόνστον και να διατηρηθεί στην τρίτη θέση επιδιώκει η Χαρτς, ενώ η Χιμπέρνιαν θέλει να «σβήσει» τη συντριβή από τη Σέλτικ και βρεθεί εκ νέου στην εξάδα. Αξιόλογο και το ματς Αμπερντίν-Ρος Κάουντι. Η Αμπερντίν αναζητά την παρθενική της νίκη μετά τη διακοπή, με το βλέμμα στο τρίτο σκαλοπάτι, ίδιος και ο στόχος της Ρος Κάουντι, η οποία είναι πλέον ουραγός.

Απόψε εκκινεί και η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της αγγλικής Premier League με την αναμέτρηση Μπρέντφορντ-Λίβερπουλ. Το θετικό πρόσημο που έχει απέναντι στα «μεγαθήρια» θα προσπαθήσει να αυξήσει η Μπρέντφορντ. Η Λίβερπουλ, όμως, κυνηγά την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα αγγλίασ και δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες.

Σήμερα ολοκληρώνεται και η 17η αγωνιστική της γαλλικής Ligue 1. Το παιχνίδι Μονπελιέ-Μαρσέιγ είναι αυτό που ξεχωρίζει. Η Μονπελιέ θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Λοριάν, ώστε να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Αναγκαίο, όμως, είναι το τρίποντο και για τη Μαρσέιγ, η οποία συνέτριψε την Τουλούζ και έχει στο μυαλό της την παραμονή στην τρίτη θέση. Σπουδαία αναμένεται και η κόντρα Ρεν-Νις, ενώ συγκρούονται ακόμη Στρασβούργο-Τρουά και Λιλ-Ρεμς.

14:30   Ρέιντζερς-Σέλτικ                                                 Premiership Σκωτίας

16:00   Στρασβούργο-Τρουά                                          Ligue 1 Γαλλίας

17:00   Αμπερντίν-Ρος Κάουντι                                      Premiership Σκωτίας

17:00   Κιλμάρνοκ-Σεντ Μίρεν                                      Premiership Σκωτίας

17:00   Λίβινγκστον-Μάδεργουελ                                  Premiership Σκωτίας

17:00   Σεντ Τζόνστον-Νταντί Γιουνάιτεντ                   Premiership Σκωτίας

17:00   Χαρτς-Χιμπέρνιαν                                              Premiership Σκωτίας

18:00   Λιλ-Ρεμς                                                              Ligue 1 Γαλλίας

19:30   Μπρέντφορντ-Λίβερπουλ                                   Premier League Αγγλίας

20:00   Μονπελιέ-Μαρσέιγ                                             Ligue 1 Γαλλίας

22:00   Ρεν-Νις                                                                 Ligue 1 Γαλλίας