Ροζάριο Σεντράλ-Σαρμιέντο (20/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ροζάριο Σεντράλ – Σαρμιέντο σε συναρπαστική αναμέτρηση για την Liga Profesional Argentina με σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Estadio Gigante de Arroyito» η Ροζάριο Σεντράλ υποδέχεται τη Σαρμιέντο (20/07/2024, 03:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Liga Profesional Argentina. Με το πρωτάθλημα της Αργεντινής να επιστρέφει στη δράση μετά την ολοκλήρωση του Copa America 2024, οι ομάδες θέλουν να μπουν δυναμικά στη μάχη του ανταγωνισμού για να πετύχουν τους στόχους τους. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν καταπληκτικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Για το Ροζάριο Σεντράλ – Σαρμιέντο οι αποδόσεις τοποθετούν τη γηπεδούχο στη θέση του οδηγού για να πάρει τη νίκη. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Ροζάριο Σεντράλ προσφέρεται στο 1,98** και το διπλό της Σαρμιέντο το συναντάμε στο 4,44** στην πλατφόρμα της Betsson. Για τη μεγάλη αναμέτρηση, είναι διαθέσιμο και το Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ροζάριο Σεντράλ – Σαρμιέντο τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη, αν και οι δύο ομάδες στα στατιστικά δεν έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, η Ροζάριο Σεντράλ έχει ρεκόρ 1-3-1 με 2-6 γκολ (0-2-0, 2-2 γκολ – εντός έδρας), την στιγμή που η Σαρμιέντο στέκεται στο 2-1-2 με 5-4 γκολ (1-1-0, 2-1 τέρματα – εκτός έδρας).

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Ροζάριο Σεντράλ και τη Σαρμιέντο στο πρωτάθλημα Αργεντινής;

  • 4 νίκες η Ροζάριο Σεντράλ
  • 4 ισοπαλίες
  • 2 νίκες η Σαρμιέντο

Η Ροζάριο Σεντράλ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με απανωτά παιχνίδια. Στις 8 Ιουλίου ηττήθηκε με 1-0 από την Μπαράκας Σεντράλ κι έμεινε εκτός συνέχειας του Copa Argentina. Έπειτα τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) έπαιξε με την Ιντερνασιονάλ για το Copa Sudamericana (νίκησε με 1-0 εντός έδρας). Το συγκρότημα του Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο αν κι έκανε αξιόλογες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι ακόμη προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από τη διακοπή, αλλά θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του προκειμένου να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα το βοηθήσουν να σκαρφαλώσει στην κατάταξη της Liga Profesional Argentina.

Η Σαρμιέντο, από την πλευρά της, είχε πάει στη διακοπή στα πάνω της μετρώντας δύο συνεχόμενες νίκες με 1-0 επί της Σαν Λορέντζο και με 2-0 επί της Εστουδιάντες, ομάδες που στα χαρτιά έχουν περισσότερη ποιότητα από εκείνη. Εκείνα τα αποτελέσματα έφτιαξαν το κλίμα στο εσωτερικό της και η διοίκηση στο μεταγραφικό παζάρι προχώρησε στην απόκτηση δέκα παικτών ώστε να δώσει τα κατάλληλα εργαλεία στον κόουτς Ισραέλ Νταμόντε να χτίσει μια δυνατή ομάδα. Από τους καινούριους σίγουρα ξεχωρίζει ο άλλοτε διεθνής Αργεντινός μεσοεπιθετικός Νικολάς Γκαϊτάν, με πλούσια καριέρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπενφίκα.

Το στοίχημα στην Liga Profesional Αργεντινής είναι συγκλονιστικό και η επιστροφή στη δράση ενός εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Νότιας Αμερικής συνδυάζεται με σπουδαίο θέαμα και άκρως ανταγωνιστικά ματς σε όλο το κουπόνι. Η Ροζάριο Σεντράλ και η Σαρμιέντο θα τα δώσουν όλα για τη νίκη με την επιλογή του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες να δίνεται στο 2,45** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο ματς Ροζάριο Σεντράλ – Σαρμιέντο το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με το να οδηγήσουν το παιχνίδι εκεί που τις βολεύει. Η Ροζάριο Σεντράλ ως εκείνη που έχει τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια της μετά τη διακοπή, θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί αυτό το πλεονέκτημα προκειμένου να κάνει τη διαφορά απέναντι σε μια ομάδα που είναι το πρώτο επίσημο ματς που δίνει εδώ κι ένα μήνα. Σχετικά με τις ενδεκάδες, τόσο η Ροζάριο Σεντράλ όσο και η Σαρμιέντο αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα, αλλά όχι τεράστιας σημασίας ώστε να αναγκαστούν να αλλάξουν τα πλάνα τους.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ