Σάο Πάολο-Παλμέιρας, ορθάνοιχτοι λογαριασμοί

Reading time3 λ

Το σπουδαίο ντέρμπι Παουλίστα ανάμεσα στη Σάο Πάολο και την Παλμέιρας δεσπόζει στο κουπόνι.

Έντονο σασπένς μας περιμένει στη Νότια Αμερική απόψε. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα σπουδαία παιχνίδια του προγράμματος, από τα οποία ξεχωρίζουν οι μάχες για το Copa do Brasil και ειδικά το μεγάλο ντέρμπι Σάο Πάολο-Παλμέιρας, που είναι προγραμματισμένο για τις 02:00 τα ξημερώματα και βρίσκει τις δύο ομάδες με ορθάνοιχτους λογαριασμούς από το πρωτάθλημα.

Το βράδυ της Δευτέρας τέθηκαν αντιμέτωπες ξανά στο «Μορουμπί» η Σάο Πάολο και η Παλμέιρας, στο πλαίσιο της Serie A. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μια επική νίκη με 2-1, σημειώνοντας τα δύο γκολ τους στο 90ο και το 96ο λεπτό της αναμέτρησης. Έτσι, η Παλμέιρας παραμένει μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα κι άφησε δέκα ολόκληρους βαθμούς πίσω της τη Σάο Πάολο. Οι γηπεδούχοι Τρικολόρ, όμως, θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση και μαζί ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa do Brasil.

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ… ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ

Σπουδαίο είναι και το έτερο παιχνίδι της βραδιάς, Φλουμινένσε-Κρουζέιρο. Ασταθής μέχρι τώρα στη Serie A η Φλουμινένσε, αλλά προέρχεται από μια σημαντική εντός έδρας επιτυχία επί της Αβαΐ. Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα προς την οκτάδα του Κυπέλλου. Ωστόσο απέναντί της έχει την Κρουζέιρο, που επιβλήθηκε της Πόντε Πρέτα και εξακολουθεί να προπορεύεται στη Serie B, έχοντας βάλει πλώρη για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Παιχνίδια και μάλιστα με μεγάλο ενδιαφέρον μας περιμένουν και  στη βραζιλιάνικη Serie B. Ξεχωρίζει το Αλαγκοάνο-Γκρέμιο. Σε καλό μονοπάτι βρίσκεται πλέον η Γκρέμιο, αφού επικράτησε της Σαμπάιο Κορέα και βρέθηκε στην τετράδα που οδηγεί στην άνοδο. Αντίθετα, η Αλαγκοάνο πλησιάζει την επικίνδυνη ζώνη, αν και ήταν θετική η ισοπαλία στην έδρα της Γκουαρανί. Παίζουν ακόμα Πόντε Πρέτα-Σαμπάιο Κορέα, με την οικοδέσποινα να ψάχνει την έξοδο από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Σαμπάιο Κορέα την παρθενική εκτός έδρας επιτυχία της.

Για τον δεύτερο γύρο του Copa Argentina έχουμε τη σύγκρουση Ατλέτικο Τουκουμάν-Ιντεπεντιέντε. Δύο ομάδες που έχουν πραγματοποιήσει σχετικά καλό ξεκίνημα στη μεγάλη κατηγορία και θέλουν τη διάκριση στον θεσμό. Αήττητη ως τώρα η Ατλέτικο Τουκουμάν, που απέσπασε βαθμό από την Ουρακάν, μεγάλη νίκη επί της Εστουδιάντες σημείωσε η Ιντεπεντιέντε.

Στο Copa Chile, ο επαναληπτικός αγώνας Ντεπόρτες Τεμούκο-Κόλο Κόλο κόβει την ανάσα, αφού η πρόκριση θα κριθεί εδώ και τώρα. Η Ντεπόρτες Τεμούκο, αν και βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία, απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από την πρωτοπόρο της Primera Division, Κόλο Κόλο και θα προσπαθήσει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στο σπίτι της.

01:00   Φλουμινένσε-Κρουζέιρο                            Copa do Brasil

01:00   Ντεπόρτες Τεμούκο-Κόλο Κόλο                Copa Chile

02:00   Σάο Πάολο-Παλμέιρας                                Copa do Brasil

02:05   Ατλέτικο Τουκουμάν-Ιντεπεντιέντε            Copa Argentina

03:30   Πόντε Πρέτα-Σαμπάιο Κορέα                     Serie B Βραζιλίας

03:30   Αλαγκοάνο-Γκρέμιο                                    Serie B Βραζιλίας