Σεϊναγιόεν-Κουόπιο, στο κόλπο της πρωτιάς

Reading time3 λ

Σημαντική η αναμέτρηση της Σεϊναγιόεν με την Κουόπιο περιλαμβάνει μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Έπειτα από τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, μπαίνουμε σταδιακά σε ρυθμούς συλλόγων και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Δράση υπάρχει σήμερα στη φινλανδική Veikkausliga, όπου ξεχωρίζει στις 18:00 το σπουδαίο παιχνίδι Σεϊναγιόεν-Κουόπιο, το οποίο είναι κρίσιμο για την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να μείνουν στο κόλπο της κατάκτησης του τίτλου.

Με τις δάφνες της κατάκτησης του Κυπέλλου Φινλανδίας, αφού κέρδισε στον τελικό την Ίντερ Τούρκου, η Κουόπιο θα επιχειρήσει να μειώσει στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Κουβαλά ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρεί ανέπαφη την εστία της εδώ και 420 αγωνιστικά λεπτά, ενώ κέρδισε τις δύο τελευταίες εκτός έδρας αποστολές. Η Σεϊναγιόεν, από την πλευρά της, δε βρίσκεται σε ιδανική συγκυρία, αφού ηττήθηκε από την Ελσίνκι στην πρεμιέρα των πλέι-οφ. Στην έδρα της, πάντως, είναι ισχυρή, όπως αποδεικνύουν και οι τρεις διαδοχικές νίκες. Χώρια ότι στις 20 Αυγούστου η Σεϊναγιόεν κέρδισε με 2-1 την Κουόπιο, στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ

Στο έτερο ματς των πλέι-οφ ανταμώνουν Ίντερ Τούρκου-Χάκα. Πικραμένη από την ήττα στον τελικό του κυπέλλου και με νέο προπονητή τον Ραμίρο Μουνιόθ, η Ίντερ Τούρκου επιδιώκει να ξεκινήσει με το… δεξί τη διαδικασία. Αντιμετωπίζει, όμως, μια φορμαρισμένη Χάκα, η οποία ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με τρεις σερί νίκες, με τελευταία αυτή στο Λάχτι.

Σήμερα διεξάγεται και η δεύτερη αγωνιστική των πλέι-άουτ. Το πιο σπουδαίο παιχνίδι είναι το Μάριενχαμν-Ούλου. Οι δύο ομάδες που κυνηγούν την πρωτιά της διαδικασίας, εκκίνησαν ιδανικά αφού θριάμβευσαν επί των Λάχτι και Χέλσινγκφορς, αντίστοιχα, Η οικοδέσποινα, βέβαια, θα επιδιώξει να κόψει στη μέση τη διαφορά των έξι βαθμών από την πρωτοπόρο και ποντάρει στην παράδοση που τη θέλει αήττητη εντός έδρας με την Ούλου εδώ και 12 χρόνια. Στα άλλα ματς παίζουν Χέλσινγκφορς-Ίλβες και Λάχτι-Βάασα.

Απόψε έχουμε τη «σέντρα» της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Δανίας με την αναμέτρηση Ναέστβεντ-Σίλκεμποργκ. Φορμαρισμένη και αήττητη στους έξι τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων η Νάεστβεντ, η οποία είναι τέταρτη στην 1.Division. Αντίθετα, εμφανίζει κάμψη η Σίλκεμποργκ, που προέρχεται από ήττα κόντρα στη Ράντερς, με την οποία παρέμεινε τέταρτη στη Superliga.

18:00   Ίντερ Τούρκου-Χάκα                       Veikkausliga Φινλανδίας

18:00   Λάχτι-Βάασα                                    Veikkausliga Φινλανδίας

18:00   Σεϊναγιόεν-Κουόπιο                         Veikkausliga Φινλανδίας

18:00   Χέλσινγκφορς-Ίλβες                        Veikkausliga Φινλανδίας

18:30   Μάριενχαμν-Ούλου                          Veikkausliga Φινλανδίας

19:00   Νάεστβεντ-Σίλκεμποργκ                 Κύπελλο Δανίας