Σάμροκ Ρόβερς-Ντέρι, νωρίτερα λόγω Ευρώπης

Reading time2 λ

Ευκαιρίες για στοίχημα αναμένονται στο ματς Σάμροκ Ρόβερς-Ντέρι Σίτι (26/06/2023)

Απόψε διεξάγονται δύο αγώνες για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα για αργότερα στη σεζόν, αλλά γίνονται σήμερα, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων κάποιων ομάδων. Όπως είναι λογικό, όταν παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο, όπως συμβαίνει στο Σάμροκ Ρόβερς-Ντέρι Σίτι Προγνωστικά για στοίχημα δεν είναι εύκολο να γίνουν. Το σημερινό Σάμροκ Ρόβερς-Ντέρι Σίτι είναι το τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι. Προηγήθηκαν δύο στο πρωτάθλημα, ένα σε κάθε έδρα, όπου κέρδισε ο εκάστοτε φιλοξενούμενος! Αλλά και το Σούπερ Καπ, με το οποίο ξεκίνησαν τη σεζόν, αφού η Ντέρι είναι κυπελλούχος και η Σάμροκ Ρόβερς η πρωταθλήτρια, εκεί που πήρε τον τίτλο η Ντέρι.

Η ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ ΓΙΑ ΤΟ «+7»

Αυτή την στιγμή πάντως η Σάμροκ Ρόβερς είναι στην κορυφή και δεν κινδυνεύει να πέσει από αυτήν, ακόμη και αν χάσει. Η Ντέρι Σίτι είναι στο -4 πίσω της και το καλύτερο που μπορεί να ελπίζει είναι να μειώσει τη διαφορά στον έναν βαθμό. Επίσης μοιάζει να είναι η «σύγκρουση» δύο διαφορετικών φιλοσοφιών, καθώς η Σάμροκ Ρόβερς έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και η Ντέρι Σίτι την καλύτερη άμυνα.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ Η ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ

Παρόλο που φέτος η Ντέρι Σίτι έχει κερδίσει δύο φορές την Σάμροκ Ρόβερς και έχασε μόνο μία, παίρνοντας μάλιστα «τρίποντο» στο γήπεδο που θα αγωνιστούν και σήμερα, η Σάμροκ Ρόβερς εξακολουθεί να θεωρείται δυνατό φαβορί. Συγκεκριμένα στα Στοιχήματα αγώνα Σάμροκ Ρόβερς-Ντέρι Σίτι ο άσος της προσφέρεται στο 2,00** στην Betsson. Στο μέλλον και οι δύο θα προσπαθήσουν να διακριθούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα συμμετάσχουν, με τη Σάμροκ Ρόβερς να ξεκινάει από το Champions League, ενώ η Ντέρι Σίτι παίζει στο Europa Conference League. Φυσικά στα προκριματικά των συγκεκριμένων θεσμών.

«ΕΥΡΩΠΑΙΑ» ΚΑΙ Η ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Λίγο νωρίτερα διεξάγεται άλλο ένα παιχνίδι, το Ντάνταλκ-Σεντ Πάτρικς, αφού και η Ντάνταλκ θα έχει υποχρεώσεις για κάποιον ευρωπαϊκό θεσμό στα μέσα Ιουλίου, όταν και είναι κανονικά προγραμματισμένο το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δύο ομάδες που μαζί με τις Μποέμιανς και Σέλμπουρν θεωρούνται από τις «πρώτης ταχύτητας» στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας.

21:45   ΝτάνταλκΣεντ Πάτρικς         Ireland Airtricity Premier Division

22:00   Σάμροκ ΡόβερςΝτέρι Σίτι     Ireland Airtricity Premier Division

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |