Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Μαρίτιμο, επισφράγιση

Reading time4 λ

Ενδιαφέρουσες επιλογές για στοίχημα υπάρχουν στην αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με τη Μαρίτιμο.

Με μεγάλη προσμονή περιμένουμε το αποψινό πρόγραμμα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα τα βλέμματα θα στραφούν στο Παγκόσμιο, όπου στις 21:00 υπάρχει ο πρώτος ημιτελικός Αργεντινή-Κροατία, που αναμένεται συγκλονιστικός. Ενδιαφέρον, όμως, έχουν και τα υπόλοιπα «μέτωπα». Όπως το φινάλε του δεύτερου ομίλου του πορτογαλικού Taca da Liga, στο οποίο παίζουν Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Μαρίτιμο, με την πρόκριση να επισφραγίζεται μετά το πέρας της αναμέτρησης.

Η πρώτη θέση που οδηγεί στην προημιτελική φάση μοιάζει εξασφαλισμένη για τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η οποία κέρδισε και το δεύτερο παιχνίδι της στη διοργάνωση στην έδρα της Ρίο Άβε. Πλέον τα Λιοντάρια χρειάζονται έναν βαθμό για να «κλειδώσουν» και τυπικά τη θέση τους στην οκτάδα. Αδιάφορη είναι η Μαρίτιμο, αφού έχασε και από τη Φαρένσε και παραμένει στο «μηδέν». Βέβαια, την ίδια ώρα υπάρχει και το παιχνίδι Ρίο Άβε-Φαρένσε. Ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης δεν έχει καμία από τις δύο, αφού υπάρχει χαώδης διαφορά τερμάτων με την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Η νικήτρια, πάντως, θα καταλάβει την τιμητική δεύτερη θέση του γκρουπ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΔΑ

Σήμερα διεξάγονται οι αγώνες της τρίτης φάσης του αγγλικού EFL Trophy, που θα εκδώσουν τα εισιτήρια για την οκτάδα. Ξεχωρίζει η σύγκρουση Μπέρτον-Άκρινγκτον, οι οποίες δίνουν μάχη για την παραμονή στη League One. Η Μπέρτον έχει καλή ψυχολογία μετά την ισοπαλία με την ισχυρή Ντέρμπι, αλλά η Άκρινγκτον είναι ξεκούραστη, αφού αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το παιχνίδι με την Πόρτσμουθ. Κόντρα ομάδων της τρίτης κατηγορίας έχουμε και στο ζευγάρι Μπρίστολ Ρόβερς-Μίλτον Κέινς Ντονς. Μόνο που βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό μονοπάτι. Η Μπρίστολ Ρόβερς επικράτησε της Πορτ Βέιλ και βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από τη ζώνη των πλέι-οφ, την ώρα που η Μίλτον Κέινς Ντονς έχασε από τη Φλίτγουντ και είναι προτελευταία.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η μονομαχία Πόρτσμουθ-Στίβενεϊτζ. Η Πόρτσμουθ, που ήταν νικήτρια της διοργάνωσης το 2019 και φιναλίστ το 2020, θέλει να φτάσει για μια ακόμα φορά ως το τέλος του δρόμου κι ας μην είναι συνεπής στη League One εσχάτως. Από την πλευρά της, η Στίβενεϊτζ, που είναι δεύτερη στη League Two, έχει αποδειχθεί… εξπέρ των διοργανώσεων κυπέλλων φέτος, όντας αήττητη. Ακόμα και στο EFL Cup αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Τσάρλτον.

21:00   Αργεντινή-Κροατία                                       Παγκόσμιο 2022

21:00   Λίνκολν-Έβερτον U21                                   EFL Trophy Αγγλίας

21:00   Μπέρτον-Άκρινγκτον                                    EFL Trophy Αγγλίας

21:00   Πλίμουθ-Γουίμπλεντον                                  EFL Trophy Αγγλίας

21:00   Πόρτσμουθ-Στίβενεϊτζ                                   EFL Trophy Αγγλίας

21:00   Τσέλτεναμ-Τσέλσι U21                                  EFL Trophy Αγγλίας

21:30   Μπρίστολ Ρόβερς-Μίλτον Κέινς Ντονς       EFL Trophy Αγγλίας

21:30   Σάλφορντ Σίτι-Πορτ Βέιλ                             EFL Trophy Αγγλίας

21:45   Μπόλτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ U21      EFL Trophy Αγγλίας

22:45   Ρίο Άβε-Φαρένσε                                           Taca da Liga Πορτογαλίας

22:45   Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Μαρίτιμο               Taca da Liga Πορτογαλίας