Στέρλινγκ Άλμπιον-Φόρφαρ, για την προσπέραση

Reading time2 λ

Ο σημαντικός αγώνας Στέρλινγκ Άλμπιον-Φόρφαρ προσφέρει συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα

Την Τρίτη στις 21:45 διεξάγεται ένα παιχνίδι για τη League 2 Σκωτίας, το Στέρλινγκ Άλμπιον-Φόρφαρ, πολύ σημαντικό όσον αφορά στην άνοδο. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Στην περίπτωση που κερδίσει η Στέρλινγκ Άλμπιον, αυξάνει τις πιθανότητες να γίνει η ομάδα που θα εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο, κατακτώντας τον τίτλο. Αυτή τη στιγμή είναι στο -1 από την πρωτοπόρο Νταμπάρτον, έχοντας όμως να παίξει τον αποψινό αγώνα. Βέβαια, η Φόρφαρ είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και διεκδικεί τη συμμετοχή στα play off για την άνοδο. Γι’ αυτό, παρόλο που η Στέρλινγκ Άλμπιον προσφέρεται ως φαβορί στο στοίχημα, η απόδοση της νίκης της προσφέρεται στο 1,80* στην πλατφόρμα της Betsson.

Για την ίδια κατηγορία γίνεται και ένα παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία για το ποια ομάδα θα καταλάβει την τελευταία θέση που οδηγεί στα play out παραμονής, το Άλμπιον Ρόβερς-Στρανράερ. Η Άλμπιον Ρόβερς βρίσκεται στην προτελευταία θέση που εξασφαλίζει την παραμονή, στο +2 από την ουραγό Μπόνιριγκ Ρόουζ, αλλά στο -3 από τη Στρανράερ.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

Στη League 1, αγωνίζονται απόψε οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, που βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο, στις αναμετρήσεις  Άκρινγκτον-Πλίμουθ, Μπάρνσλεϊ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Αμφότερες αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους, αλλά στα χαρτιά μοιάζει πολύ πιο εύκολο το έργο της Πλίμουθ, αφού η Άκρινγκτον είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Μπάρνσλεϊ βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Υπάρχει, πάντως, βαθμολογικό ενδιαφέρον για όλες τις ομάδες που αγωνίζονται σήμερα, ενώ με την Ίπσουιτς να παραμένει σε απόσταση βολής, στο -2 και στο -3 από Πλίμουθ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ αντίστοιχα, αναμένεται μεγάλη «μάχη» στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα Αγγλίασ.

Ανάλογο παιχνίδι στη League 2 είναι το Μπράντφορντ-Καρλάιλ, όπου και οι δύο ομάδες είναι λίγο πίσω από την πρώτη τριάδα που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, εντός των θέσεων που οδηγούν στα play off κι έχοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν πιο κοντά στις πρωτοπόρους. Στο Κρόουλι-Ντόνκαστερ η γηπεδούχος παίζει το ένα από τα δύο παιχνίδια που «χρωστάει», έχοντας βγει από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά παραμένοντας μόλις στο +1 από αυτήν. Χωρίς μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αυτή την εποχή, αλλά και χωρίς οι δύο ομάδες να μοιάζουν τελείως άνετες, είναι το Τζίλιγχαμ-Κρου.

21:45     Άκρινγκτον-Πλίμουθ     League 1

21:45     Μπάρνσλεϊ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ               League 1

21:45     Τζίλιγχαμ-Κρου League2

21:45     Κρόουλι-Ντόνκαστερ    League 2

21:45     Μπράντφορντ-Καρλάιλ               League 2

21:45     Στέρλινγκ Άλμπιον-Φόρφαρ     League 2 Σκωτίας

21:45     Άλμπιον Ρόβερς-Στρανράερ      League 2 Σκωτίας

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές