Σάντερλαντ-Γουέστ Μπρομ, κρίσιμη μάχη

Reading time2 λ

Πλήθος ευκαιριών για live στοίχημα υπάρχουν στην αναμέτρηση της Σάντερλαντ με τη Γουέστ Μπρομ.

Με αγωνία για τους προημιτελικούς του Παγκόσμιου, αλλά και με εξαιρετικές μονομαχίες στα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά μονοπάτια εκκινεί η εβδομάδα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής της αγγλικής Championship μπαίνει στο «μικροσκόπιο», αφού ο αγώνας Σάντερλαντ-Γουέστ Μπρομ, που θα ξεκινήσει στις 22:00, είναι κρίσιμος και για τις δύο μονομάχους.

Πιο έτοιμη μπορεί να χαρακτηριστεί η Σάντερλαντ, αφού το προηγούμενο Σάββατο έδωσε το εξ αναβολής ματς με τη Μίλγουολ, στο οποίο πανηγύρισε μια εμφατική νίκη. Οι Μαύρες Γάτες θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν εκ νέου την έδρα τους, ώστε να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην εξάδα. Στον αντίποδα, η Γουέστ Μπρομ θα προσπαθήσει να χτίσει πάνω στις τρεις σερί νίκες που είχε σημειώσει πριν τη διακοπή, ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ

Απόψε συμπληρώνεται και το παζλ της 20ης αγωνιστικής της ισπανικής Segunda Division με τη σπουδαία μονομαχία Αλαβές-Λεβάντε. Να επιστρέψει στον… ορθό δρόμο και την κορυφή θα προσπαθήσει η Αλαβές, η οποία προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες από Γρανάδα και Τενερίφη. Αντίθετα, η Λεβάντε είναι αήττητη εδώ και δέκα ματς, με συνέπεια να απέχει μονάχα τρεις βαθμούς πλέον από το ρετιρέ.

Με τη συναρπαστική μάχη Μπρέσια-Πάρμα πέφτει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie B. Κρίσιμο το ματς για την Μπρέσια, η οποία «κόλλησε» απέναντι στην Κοζέντσα κι έμεινε πέντε πόντους μακριά από την προνομιούχο πρώτη δυάδα. Σε κάμψη βρίσκεται, στον αντίποδα, η Πάρμα, που γνώρισε την ήττα από την Μπενεβέντο και βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τους γηπεδούχους.

Φινάλε και στη 14η στροφή της κυπριακής Α’ Κατηγορίας με τη συνάντηση Νέα Σαλαμίνα-Καρμιώτισσα. Η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, την τρίτη σερί στην έδρα της και ψάχνει ανάκαμψη, ώστε να μείνει «ζωντανή» για την εξάδα. Η Καρμιώτισσα έχασε ξανά από την Ομόνοια, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα αλλά διατηρεί το θετικό πρόσημο στην ως τώρα πορεία της.

19:00   Νέα Σαλαμίνα-Καρμιώτισσα                        Α’ Κατηγορία Κύπρου

21:30   Μπρέσια-Πάρμα                                            Serie B Ιταλίας

22:00   Σάντερλαντ-Γουέστ Μπρομ                          Championship Αγγλίας

22:00   Αλαβές-Λεβάντε                                             Segunda Division Ισπανίας