Σούντσβαλ-Χάκεν, παραμονή στο ρετιρέ

Reading time3 λ

Μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα υπάρχουν στο ματς της Σούντσβαλ με τη Χάκεν.

Με πλούσιο μενού μας υποδέχεται η καινούρια εβδομάδα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Η 14η αγωνιστική της σουηδικής Allsvenskan ολοκληρώνεται απόψε στις 20:00 με δύο ματς, από τα οποία ξεχωρίζει το Σούντσβαλ-Χάκεν, με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος να μην έχει και την ευκολότερη αποστολή στην προσπάθεια να παραμείνει στο ρετιρέ.

Η βελτίωση που έχει επιδείξει η οικοδέσποινα Σούντσβαλ από τότε που μπήκε ο Ιούλιος είναι εμφανής. Μετά τη σπουδαία νίκη επί της πρωταθλήτριας Μάλμε, απέσπασε βαθμό από τη Βάρμπεργκ και ξέφυγε από την τελευταία δυάδα της κατάταξης. Θα αναζητήσει ακόμα μια υπέρβαση κόντρα στην επικεφαλής της βαθμολογίας, Χάκεν. Η φιλοξενούμενη πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μιαλμπι, συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές χωρίς ήττα και δείχνει ικανή να συνεχίσει στο ίδιο εξαιρετικό μονοπάτι. Την ίδια ώρα παίζουν Βάρμπεργκ-Χέλσινγκμποργκ. Η γηπεδούχος θα επιχειρήσει να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, την ώρα που η ουραγός Χέλσινγκμποργκ έχει φτάσει τα δέκα ματς δίχως τρίποντο.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΕ ΔΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Στη γειτονική Δανία, η πρώτη στροφή της Superliga κλείνει με το παιχνίδι Οντένσε-Νόρντζελαντ. Οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα. Όμως, η Οντένσε έχει κάνει ελάχιστα πράγματα ως τώρα στο κομμάτι της ενίσχυσης, ενώ η Νόρντζελάντ ήταν σαφώς πιο δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι με στόχο να ξαναμπεί στα πλέι-οφ, από τα οποία έλειψε για πρώτη φορά πέρυσι.

Στην πολωνική Ekstraklasa, η πρεμιέρα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Γκόρνικ Ζάμπρζε-Κρακόβια. Με καινούριο προπονητή τον Μπάρτος Γκάουλ και πληθώρα μεταγραφών, η Γκόρνικ Ζάμπρζε θα κυνηγήσει την ευρωπαϊκή έξοδο. Ανάλογες είναι οι βλέψεις και της Κρακόβια, που φρόντισε να ενισχυθεί επιθετικά. Στη ρουμάνικη Liga I, η πρώτη αγωνιστική ρίχνει την αυλαία με δύο ματς. Στο Μποτοσάνι-Τσίντια Ταργκόβιστε, αμφότερες έχουν νέο πρόσωπο στον πάγκο, η Μποτοσάνι τον Μιχάι Τέγια και η Τσίντια Ταργκόβιστε τον Αντριάν Μιχάλτσεα και προσδοκούν μια καλή πορεία. Ιδιαίτερο είναι και το Πετρολούλ Πλοέστι-Βολουντάρι. Η οικοδέσποινα έχει ενθουσιασμό, επιστρέφοντας μετά από μια εξαετία στα σαλόνια, ενώ η Βολουντάρι, η οποία ήταν φιναλιστ του Κυπέλλου, έχει ενισχυθεί και θα επιδιώξει τη διάκριση.

18:30   Μποτοσάνι-Τσίντια Ταργκόβιστε             Liga I Ρουμανίας

20:00   Οντένσε-Νόρντζελαντ                              Superliga Δανίας

20:00   Γκόρνικ Ζάμπρζε-Κρακόβια                     Ekstraklasa Πολωνίας

20:00   Βάρμπεργκ-Χέλσινγκμποργκ                   Allsvenskan Σουηδίας

20:00   Σούντσβαλ-Χάκεν                                     Allsvenskan Σουηδίας

21:30   Πετρολούλ Πλοέστι-Βολουντάρι              Liga I Ρουμανίας