Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε, κριτήριο τίτλου

Reading time3 λ

Εξαιρετικές επιλογές για live στοιχημα υπάρχουν στην αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με τη Φενέρμπαχτσε.

Αν και βρισκόμαστε στην παραμονή των Χριστουγέννων, έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας στην και πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Στην τουρκική Super Lig επικεντρώνεται το ενδιαφέρον, αφού στις 18:00 υπάρχει το σπουδαίο ντέρμπι Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε, το οποίο μοιάζει σημαντικό για τη μάχη του τίτλου, παρότι είναι ακόμα νωρίς.

Για την πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη, η νίκη μοιάζει μονόδρομος. Βρίσκεται στην έβδομη θέση, έξι βαθμούς μακριά από το ρετιρέ και δεν μπορεί να «αντέξει» ενδεχόμενη βαθμολογική απώλεια. Η ψυχολογία της, βέβαια, ανέβηκε, χάρη στην πρόκριση επί της Σαμσούνσπορ στο Κύπελλο Τουρκίας. Στον αντίποδα, η Φενέρμπαχτσε πήγε ως πρώτη στη διακοπή, από την οποία επέστρεψε με… χαμόγελο, αφού απέκλεισε την Ιστανμπούλσπορ στο Κύπελλο.

Ενδιαφέρον έχουν και τα άλλα δύο ματς της ημέρας, μιας και αφορούν τη μάχη της ουράς. Στο Χατάισπορ-Γκιρεσούνσπορ, οι δύο ομάδες βρίσκονται μια ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τη φιλοξενούμενη να είναι «πληγωμένη», καθώς διασύρθηκε εντός έδρας από την Καρατσάμπεϊ της τρίτης κατηγορίας στο Κύπελλο. Όσο για το Κασίμπασα-Σίβασπορ, η οικοδέσποινα θέλει να απομακρυνθεί περαιτέρω από τα δύσκολα βαθμολογικά μονοπάτια, αλλά αποκλείστηκε από την Ουμρανίγεσπορ στο Κύπελλο. Αντίθετα, η Σίβασπορ, η οποία κατοικοεδρεύει στην επικίνδυνη ζώνη, πήρε ψυχολογική τόνωση με τη νίκη επί της Εσενίρ Εκοσπόρ.

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΩΤΙΑ

Σήμερα ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική της σκωτσέζικης Premiership με τέσσερις αγώνες. Φυσικά, όλα τα βλέμματα στρέφονται στο παιχνίδι Σέλτικ-Σεντ Τζόνστον. Η Σέλτικ έφτασε τις δέκα διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα επικρατώντας της Λίβινγκστον και στοχεύει στη διατήρηση της διαφοράς των εννέα βαθμών από τους διώκτες της. Η Σεντ Τζόνστον, όμως, είναι πέμπτη μετά το τρίποντο επί της Ρος Κάουντι κι έχει το δικό της αήττητο σερί  έξι αγώνων.

Αξιόλογη μάχη αναμένεται και στο ζευγάρι Σεντ Μίρεν-Αμπερντίν. Η Σεντ Μίρεν αγωνίζεται για πρώτη φορά μετά τη διακοπή, ενώ η τρίτη Αμπερντίν προέρχεται από την οδυνηρή ανατροπή στο ματς με τη Ρέιντζερς, ενώ δεν έχει πάρει βαθμό μετά την επανέναρξη. Σημαντική και η κόντρα Χιμπέρνιαν-Λίβινγκστον για το «μέτωπο» της εξάδας, ενώ αναμετρώνται ακόμη Νταντί Γιουνάιτεντ-Χαρτς.

12:30   Χατάισπορ-Γκιρεσούνσπορ                             Super Lig Τουρκίας

14:30   Σέλτικ-Σεντ Τζόνστον                                      Premiership Σκωτίας

14:30   Σεντ Μίρεν-Αμπερντίν                                     Premiership Σκωτίας

15:00   Κασίμπασα-Σίβασπορ                                     Super Lig Τουρκίας

16:00   Νταντί Γιουνάιτεντ-Χαρτς                               Premiership Σκωτίας

16:00   Χιμπέρνιαν-Λίβινγκστον                                  Premiership Σκωτίας

18:00   Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε                        Super Lig Τουρκίας