Ουνιόν Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ, άλμα τετράδας

Reading time3 λ

Συναρπαστικές προσφορές για live στοιχημα υπάρχουν στο ματς Ουνιόν Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ

Μπορεί το σημερινό πρόγραμμα να μην είναι μακροσκελές, ωστόσο δε λείπουν οι σπουδαίες αναμετρήσεις, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Στην προημιτελική φάση του γερμανικού DFB Pokal θα στραφούν οι προβολείς, αφού στις 21:45 μονομαχούν Ουνιόν Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ, με φόντο το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης.

Αντίθετα συναισθήματα βίωσαν οι δύο ομάδες στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Ουνιόν Βερολίνου ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της πρωτεύουσας με τη Χέρτα Βερολίνου και πλέον βρίσκεται στο δεύτερο σκαλοπάτι, μόλις έναν βαθμό μακριά από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Σκοπεύει να επαναλάβει το κατόρθωμα της περασμένης σεζόν, όταν έφτασε στα ημιτελικά. Αντίθετα, η Βόλφσμπουργκ έφυγε ηττημένη από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης και η πορεία της προς την τετράδα ανακόπηκε. Ωστόσο, θέλει να βρεθεί ξανά στην τετράδα, οκτώ χρόνια μετά από την κατάκτηση του τροπαίου. Νωρίτερα κοντράρονται Πάντερμπορν-Στουτγάρδη, με τη μάχη να αναμένεται μεγάλη, παρότι η Πάντερμπορν απέχει μια κατηγορία από την Στουτγάρδη.

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ

Δράση υπάρχει απόψε στη σκωτσέζικη Premiership, για την οποία αναμετρώνται Ρος Κάουντι-Χιμπέρνιαν. Η οικοδέσποινα Ρος Κάουντι έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη επί της Κιλμάρνοκ, με την οποία ξέφυγε από τον «βυθό». Από θρίαμβο επί της Αμπερντίν, όμως, προέρχεται και η Χιμπέρνιαν, που θέλει να διατηρηθεί στην εξάδα.

Στην πορτογαλική Primeira Liga διασταυρώνουν τα ξίφη τους Πάσος Φερέιρα-Ζιλ Βισέντε, σε ένα κρίσιμο ματς για τη μάχη της παραμονής. Η Πάσος Φερέιρα υπέστη δύο σερί ήττες στην έδρα της, με τελευταία αυτή από την Μπενφίκα και βλέπει τις θέσεις της σωτηρίας να απομακρύνονται. Αντίθετα, η Ζιλ Βισέντε πέτυχε κρίσιμες νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Κάζα Πία και έχει ευκαιρία να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Για την τουρκική Super Lig, στο μενού υπάρχουν δύο αξιόλογες μονομαχίες. Το μίνι ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, Φατίχ Καραγκιουμρούκ-Μπεσίκτας, ξεχωρίζει. Η Φατίχ Καραγκιουμρούκ αναζητά βαθμούς μετά το ρεπό της, ώστε να παραμείνει μακριά από τα επικίνδυνα βαθμολογικά μονοπάτια. Η Μπεσίκτας, προέρχεται από πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, με τελευταία αυτή επί της Αλάνιασπορ και θέλει να επιστρέψει στην πρώτη τριάδα. Όσο για το Αλάνιασπορ-Σίβασπορ, αμφότερες θέλουν να ξεχάσουν τις ήττες από Μπεσίκτας και Άδανα Ντεμίρσπορ, αντίστοιχα, με τη Σίβασπορ να ψάχνει τη διέξοδο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

16:00   Αλάνιασπορ-Σίβασπορ                                Super Lig Τουρκίας

19:00   Πάντερμπορν-Στουτγάρδη                          DFB Pokal Γερμανίας

19:00   Φατίχ Καραγκιουμρούκ-Μπεσίκτας         Super Lig Τουρκίας

21:00   Πάσος Φερέιρα-Ζιλ Βισέντε                       Primeira Liga Πορτογαλίας

21:45   Ουνιόν Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ             DFB Pokal Γερμανίας

21:45   Ρος Κάουντι-Χιμπέρνιαν                             Premiership Σκωτίας