Βίκινγκ-Μπραν, σε μία δύσκολη έδρα για την Μπραν

Reading time2 λ

Μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον και πληθώρα επιλογών για στοιχημα στο Βίκινγκ – Μπραν 24/06

Η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Νορβηγίας ξεκινάει σήμερα το απόγευμα και στην Προεπισκόπηση αγώνα Βίκινγκ-Μπραν (Match preview Viking – Bran) υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον. Η Βίκινγκ είναι στην τέταρτη θέση και η Μπραν στη δεύτερη, αμφότερες στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπόντο Γκλιμτ. Βέβαια η διαφορά τους από την κορυφή είναι πάρα πολύ μεγάλη.

ΒΙΚΙΝΓΚ-ΜΠΡΑΝ 24/06/2023 Προγνωστικά

Η Μπραν δείχνει σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση, αφού έχει οκτώ σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, με δύο ισοπαλίες έπειτα από έξι συνεχόμενες νίκες. Η Βίκινγκ έχει δύο σερί νίκες, αλλά έχασε το πιο πρόσφατο παιχνίδι στο γήπεδό της. Πάντως παραδοσιακά αυτή η έδρα αποδεικνύεται δύσκολη για την Μπραν, έχει να κερδίσει εκεί από το 2017, χωρίς να τα έχει καταφέρει στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της. Ακόμη και έτσι, στα Στοιχήματα αγώνα Βίκινγκ-Μπραν (Match betting Viking-Bran) το διπλό της Μπραν θεωρείται φαβορί στις Αποδόσεις του αγώνα Βίκινγκ-Μπραν και προσφέρεται στο 2,30** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ                

Η τελική φάση του EURO U21 2023 για εθνικές ομάδες κάτω των 21 ετών συνεχίζεται σήμερα, με τη διεξαγωγή δύο αγώνων του πρώτου ομίλου, ο οποίος λαμβάνει χώρα στην Γεωργία, για την δεύτερη αγωνιστική του. Απόψε λοιπόν παίζουν Γεωργία U21-Βέλγιο U21 και Πορτογαλία U21-Ολλανδία U21. H διοργανώτρια χώρα του τουρνουά έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα και αν κερδίσει και το Βέλγιο σήμερα το στοίχημα είναι ότι ουσιαστικά θα περάσει στα προημιτελικά του θεσμού. Κάτι που μπορεί να συμβεί και αν δεν χάσει, έχοντας επικρατήσει της Πορτογαλίας με 2-0. Η λευκή ισοπαλία στο Βέλγιο U21-Ολλανδία έχει δώσει μεγάλο ενδιαφέρον στον όμιλο. Πάντως, όποια ομάδα χάσει  χάνεται στο Πορτογαλία U21-Ολλανδία U21 και ιδίως η Πορτογαλία U21 που είναι βέβαιο ότι σε περίπτωση ήττας θα αποχαιρετήσει πρόωρα το EURO U21 2023.

19:00     Βίκινγκ-Μπραν Eliteserien
19:00     Γεωργία
U21-Βέλγιο U21              Euro U21
19:00     Πορτογαλία
U21-Ολλανδία U21               Euro U21

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |