Βόλφσμπουργκ-Άρσεναλ, ανοιχτή η πρόκριση

Reading time2 λ

Στον επαναληπτικό αγώνα της Βόλφσμπουργκ με την Άρσεναλ υπάρχουν πλούσιες προσφορές για στοίχημα.

Αν και η δράση είναι περιορισμένη σήμερα στον χώρο του ποδοσφαίρου, υπάρχουν πηγές ενδιαφέροντος, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί η ρεβάνς του ζευγαριού Βόλφσμπουργκ-Άρσεναλ για τα προημιτελικά του UEFA Women’s Champions League, που θα ξεκινήσει στις 19:45, αφού όλα είναι ανοιχτά στη μάχη της πρόκρισης στην τετράδα.

Η ισοπαλία με 1-1 την προηγούμενη εβδομάδα στο Λονδίνο δημιουργεί προσδοκίες μεγάλης μάχης. Η Βόλφσμπουργκ, η οποία είναι πρωτοπόρος στη γερμανική Frauen Bundesliga, ποντάρει στην ισχύ της έδρας της, όπου μετρά επτά διαδοχικές νίκες στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων. Την ίδια στιγμή, η Άρσεναλ, που βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή της αγγλικής Womens Super League, διατηρεί ένα αήττητο σερί 11 αγώνων. Ωστόσο, ακόμα ψάχνει την πρώτη της επιτυχία κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, από την οποία είχε αποκλειστεί στα ημιτελικά το 2013 με δύο ήττες.

Εκκίνηση στα πλέι-άουτ της δανέζικης 1.Division έχουμε σήμερα με την αναμέτρηση Έσμπιεργκ-Χόμπρο. Οι δύο ομάδες τελείωσαν την κανονική περίοδο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας με αντίθετα συναισθήματα. Η Έσμπιεργκ  έχασε από τη Λίνγκμπι και παραμένει δίχως νίκη μέσα στο 2022, την ώρα που η Χόμπρο απέσπασε ισοπαλία από τη Φρέμαντ Άμαγκερ και παραμένει αήττητη μέσα στο νέο έτος.

Η δεύτερη στροφή στα πλέι-οφ της ρουμανικής Liga II ξεκινά απόψε με το ματς Χέρμαντσταντ-Κονκόρντια Κιάζνα. Η Χέρμανσταντ, που βρίσκεται στο δεύτερο σκαλοπάτι, το οποίο χαρίζει την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας επί της Ουνιρέα Σλομπόζια. Η Κονκόρντια Τσιάινα, αντίθετα, έφερε ισοπαλία με τη Στεάουα Βουκουρεστίου και ψάχνει τρόπο να μπει στην τετράδα.

Για τον τρίτο όμιλο της ιταλικής Serie C μονομαχούν Τούρις-Βίρτους Φρανκαβίλα. Αμφότερες βρίσκονται στη ζώνη των πλέι-οφ, αλλά ψάχνουν αγωνιστική ανάκαμψη. Η Τούρις προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, με τελευταία αυτή από την Καταντζάρο. Η Βίρτους Φρανκαβίλα έχασε από την Πικέρνο και μετρά τέσσερις αγώνες δίχως νίκη.

15:30   Τούρις-Βίρτους Φρανκαβίλα                  Serie C Ιταλίας

19:00   Έσμπιεργκ-Χόμπρο                                1.Division Δανίας

19:30   Χέρμαντσταντ-Κονκόρντια Τσιάινα        Liga II Ρουμανίας

19:45   Βόλφσμπουργκ-Άρσεναλ                       UEFA Women’s Champions League