Ρέξαμ-Νοτς Κάουντι, παίζεται μια κατηγορία

Reading time3 λ

Ο σημαντικός αγώνας Ρέξαμ-Νοτς Κάουντι προσφέρει μια σειρά από συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα

Στις 17:00 το απόγευμα ξεκινάει το πολύ μεγάλο παιχνίδι της National League στην Αγγλία, το Ρέξαμ-Νοτς Κάουντι. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Μπορεί στα χαρτιά να μοιάζει ως ένα απλό παιχνίδι της κορυφαίας ερασιτεχνικής κατηγορίας, όμως με τέσσερις ακόμη αγωνιστικές να απομένουν ως το τέλος της σεζόν, αυτός ο αγώνας μπορεί να κρίνει την άνοδο. Από τη συγκεκριμένη κατηγορία ανεβαίνει μόνο μία ομάδα απευθείας στη Λιγκ 2, η πρωταθλήτρια. Βέβαια, και οι δύο ομάδες δουλεύουν ήδη σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Νοτς Κάουντι είναι η αρχαιότερη ομάδα στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ενώ και η Ρέξαμ έχει τη δική της ιστορία. Συν τοις άλλοις, τα «φώτα» έχουν πέσει πάνω της τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς την ανέλαβαν δύο ηθοποιοί του Χόλιγουντ, κάνοντας και ντοκιμαντέρ γι’ αυτήν.

Αυτά που έχουν πετύχει τόσο η Ρέξαμ όσο και η Νοτς Κάουντι, φέτος, είναι εντυπωσιακά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πώς και οι δύο έχουν φτάσει τους 100 βαθμούς, ισοβαθμώντας στην κορυφή. Η Νοτς Κάουντι έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων για τρία γκολ, αλλά η Ρέξαμ ένα παιχνίδι λιγότερο. Μάλιστα, αμφότερες έχουν σκοράρει τον ίδιο αριθμό τερμάτων, 106 έκαστη. Μοιάζει λοιπόν αδικία το γεγονός πως όποια μείνει δεύτερη θα χρειαστεί να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των play offs, ενώ διακρίνεται το πόσο σημαντικό είναι το σημερινό αποτέλεσμα. Επίσης, χαρακτηριστικό της δυσκολίας του αγώνα και για τις δύο ομάδες είναι το σετ αποδόσεων, με ελαφρύ φαβορί τον άσο της Ρέξαμ στο 2,47* με το διπλό της Νοτς Κάουντι στο 2,62*στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Το γεγονός πως σήμερα είναι αργία στην Αγγλία, λόγω δεύτερης ημέρας του Καθολικού Πάσχα, έχει οδηγήσει όλες τις μικρές κατηγορίες της χώρας σε πλήρη αγωνιστική δράση.

Στην Championship το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας είναι το Μπέρνλι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, παρόλο που η Μπέρνλι εξασφάλισε την επιστροφή της στην Premier League, έξι αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Παίζει η πρωτοπόρος απέναντι στην δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, αν και είναι θέμα χρόνου για την Μπέρνλι να κατακτήσει τον τίτλο της κατηγορίας. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω για να μην τη συνοδεύσει απευθείας στην Premier League η σημερινή της αντίπαλος, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Στη League 1, γίνεται μεγάλη «μάχη» για τις δύο θέσεις που θα εξασφαλίσουν απευθείας άνοδο, μεταξύ τριών ομάδων, των Πλίμουθ, Ίπσουιτς, Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Επομένως οι αναμετρήσεις και των τριών απόψε, συγκεκριμένα τα παιχνίδια Τσέλτεναμ-Ίπσουιτς, Πλίμουθ-Λίνκολν και Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Άκρινγκτον αποκτούν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Πάντως, αν εξαιρεθεί η Άκρινγκτον, που «καίγεται» για βαθμούς, οι άλλες δύο ομάδες (Λίνκολν, Τσέλτεναμ) μοιάζουν λίγο βολεμένες βαθμολογικά.

Ανάλογο βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και στηLeague 2 , αφού αν εξαιρεθεί η Λέιτον Όριεντ που έχει ξεφύγει στην κορυφή, στο +10 από τη δεύτερη θέση, από εκεί και κάτω, για τις άλλες δύο θέσεις που εξασφαλίζουν απευθείας άνοδο, αναμένεται πραγματικός χαμός. Από την δεύτερη ως και την όγδοη, η οποία δεν οδηγεί ούτε καν στα play offs για την άνοδο, υπάρχει διαφορά επτά μόλις βαθμών, με έξι αγωνιστικές να απομένουν. Βέβαια, το εντυπωσιακό είναι πως καμία εξ αυτών των επτά ομάδων δεν παίζουν μεταξύ τους αυτή την αγωνιστική. Κάποιοι αγώνες που έχουν βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες, αν και πρόκειται για αναμετρήσεις συλλόγων που διεκδικούν άνοδο απέναντι σε αντιπάλους που παλεύουν για την παραμονή, είναι οι Μάνσφιλντ-Ρότσντεϊλ, Χάρτλπουλ-Στίβενεϊτζ.

17:00     ΡέξαμΝοτς Κάουντι      National League

17:00     ΤσέλτεναμΊπσουιτς       League 1

17:00     ΠλίμουθΛίνκολν            League 1

 17:00    Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Άκρινγκτον               League 1

17:00     Μάνσφιλντ-Ρότσντεϊλ  League 2

17:00     Χάρτλπουλ-Στίβενεϊτζ  League 2

22:00     Μπέρνλι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ   Championship

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |