Ευκαιρίες για Ολυμπιακή διάκριση

Reading time1 λ

Συναρπαστικές προσφορές για στοίχημα. Για να μάθετε περισσότερα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο betsson.gr.

Το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και προσφέρει τη δυνατότητα για ποντάρισμα στα διάφορα αθλήματα που εξελίσσονται. Για ακόμη μια μέρα η ατζέντα είναι γεμάτη και με ελληνικές συμμετοχές που κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι σας.

Ο Νίκος Μαυρομάτης στην σκοποβολή συνεχίζει την προσπάθειά του στα προκριματικά και το ίδιο ισχύει στην ιστιοπλοΐα για τον Βύρωνα Κοκκαλάνη (RS-X ανδρών) την Κατερίνα Διβάρη (RS-X γυναικών) και την Βασιλεία Καραχάλιου (Laser Radial γυναικών) που μπαίνουν στη δεύτερη μέρα της δικής τους κούρσας. Ο Βύρων Κοκκαλάνης είναι μέσα στους πέντε κορυφαίους υποψήφιους για να φορέσει το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, ενώ καλές πιθανότητες για διάκριση έχει και η Βασιλεία Καραχάλιου. Η Κατερίνα Διβάρη θα χρειαστεί να έχει και την τύχη με το μέρος της, αλλά σαφώς και είναι μέσα στις ικανότητές της να πλασαριστεί ψηλά στο αγώνισμά της. Στην ορεινή ποδηλασία είναι η ώρα του Περικλή Ηλία να ανταγωνιστεί με ορισμένους από τους καλύτερους ποδηλάτες στον κόσμο, όπως είναι για παράδειγμα ο εξαιρετικός Ματιέ Φαν ντερ Πουλ που είναι και το φαβορί για να πάρει το χρυσό μετάλλιο.

Στην ξιφασκία και στο όπλο της σπάθης, η Δώρα Γκουντούρα, μια από τις καλύτερες δέκα αθλήτριες στον κόσμο στο αγώνισμά της, εκκινεί την προσπάθειά της από το γύρο των «64» σε αναζήτηση μιας καλής πορείας που θα μπορούσε να την οδηγήσει μέχρι το βάθρο. Η 24χρονη, άλλωστε, το 2019 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έκτοτε έχει αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία. Πέραν, όμως, των προσπαθειών των Ελλήνων αθλητών, θα βρείτε εξαιρετικές ευκαιρίες για στοίχημα σε πολλά αθλήματα.