Η ξιφασκία στοχεύει ψηλά!

Reading time2 λ

Συναρπαστικές προσφορές για στοίχημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για να μάθετε περισσότερα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο betsson.gr.

«sdna.gr»: Σημαντική είναι η παρουσία της ελληνικής ξιφασκίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Πλην της Δώρας Γκουντούρα, μεγάλης ελπίδας μας για σπουδαία διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο όπλο της σπάθης, στο Τόκιο βρίσκεται ήδη και ο Ανδρέας Δουβής. Ο μοναδικός εν ενεργεία διαιτητής στην ελληνική ξιφασκία που είναι διεθνής και στα τρία όπλα: Ξίφος ασκήσεως, Ξίφος μονομαχίας και Σπάθη, επιλεγμένος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (F.I.E.). Την τριπλή παρουσία της ελληνικής ξιφασκίας στην ιαπωνική πρωτεύουσα, κοσμεί το μέλος της Ε.Ο.Ε., Μανώλης Κατσιαδάκης, εξέχουσα φυσιογνωμία σε βάθος δεκαετιών για το άθλημα και τον ελληνικό αθλητισμό, ως Υπεύθυνος Διοργάνωσης της Ξιφασκίας στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την ιδιότητα βεβαίως, του Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (F.I.E.). Η παρουσία του Προέδρου της Ε.Ο.Ξ., Ιωάννη Λιγνού, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», κατά την αναχώρηση της Δώρας και του προπονητή της, Θανάση Δελενίκα, είχε σημειολογικό χαρακτήρα. «Είμαστε πάντα στο πλευρό των αθλητών μας, αρωγοί στις προσπάθειές τους. Πρώτα ως πρώην αθλητής και δευτερευόντως ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ευχήθηκα στα παιδιά, καλή επιτυχία, να απολαύσουν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες και υγιή επάνοδο στην πατρίδα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του κ. Λιγνού. Η ξιφασκία προσφέρεται για ποντάρισμα με πλούσιες επιλογές!

«The Times»: Με τα κρούσματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες να έχουν ξεπεράσει τα 100 έπειτα από τις πρώτες ημέρες της διοργάνωσης, πλέον η μόνη αποστολή της Οργανωτικής Επιτροπής και της ΔΟΕ είναι ν’ αποφευχθεί μια υγειονομική κρίση και η μεγαλύτερη εξάπλωση του κορωνοϊού. Από αυτή την εξέλιξη θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το κατά πόσο ήταν πετυχημένοι ή όχι αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες και υπό τις συνθήκες στις οποίες γίνονται, δηλαδή με τους κατοίκους της Ιαπωνίας να είναι ως επί το πλείστον αντίθετοι με τη φιλοξενία των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα τους, ενώ η κατάσταση της πανδημίας χειροτερεύει.