Καλό ξεκίνημα για Μάντη – Καγιαλή

Reading time2 λ

Εντυπωσιάζουν οι προσφορές για στοίχημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο betsson.gr.

«sdna.gr»: Στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης είναι ο Παναγιώτης Μάντης με τον Παύλο Καγιαλή στα 470 μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες. Το ελληνικό πλήρωμα ξεκίνησε τερματίζοντας στην πέμπτη θέση στην πρώτη ιστιοδρομία. Στη συνέχεια οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο ντε Τζανέιρο τερμάτισαν στην έκτη θέση στη δεύτερη ιστιοδρομία. Το ελληνικό πλήρωμα είναι στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης με 11 βαθμούς ποινής. Ωστόσο πέντε πληρώματα έχουν τους ίδιους βαθμούς με τους Έλληνες Ολυμπιονίκες. Στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης είναι το πλήρωμα από την Αυστραλία με 7 βαθμούς ποινής. Ακολουθεί το πλήρωμα της Νέας Ζηλανδίας με 8 βαθμούς ποινής.

«Sport 24»: Τα βιβλία των ιστορικών του μέλλοντος θα απασχολήσει σίγουρα η περίπτωση της Αιμιλίας Τσουλφά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Περίπου δύο μήνες πριν κλείσει τα 48 της χρόνια κατάφερε με μαζί με την Αριάδνη Σπανάκη να σφραγίσει το εισιτήριο της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν σε αυτά προσθέσουμε την αποχή 17 χρόνων καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος της επιτυχίας της. Σήμερα, η Αιμιλία Τσουλφά είναι 48 ετών, δύο μηνών και 14 ημερών. Τι σημαίνει αυτό; Πως σύμφωνα με τα στατιστικά που είναι γνωστά μέχρι σήμερα είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία Ελληνίδα αθλήτρια που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ στο σύνολο βρίσκεται μέσα στην εικοσάδα!

«Sportday.gr»: Ο Παναγιώτης Γκιώνης έφτασε… μισό βήμα από την πρόκριση στη 16άδα του Ολυμπιακού τουρνουά στο πινγκ-πονγκ και τη μεγαλύτερη διάκρισή του στον θεσμό. Υπέστη απίστευτη ανατροπή από τον Τζεούνγκ Γιουκ Σικ χάνοντας από 3-1 σετ και 10-4 στους πόντους μπροστά και συνολικά οκτώ ματς μπολ. Μετά τον αγώνα ήταν μία από τις ελάχιστες φορές, που εμφανίστηκε τόσο απογοητευμένος και εκνευρισμένος, αλλά πλέον βγάζει πείσμα και θέληση να διεκδικήσει κι άλλη Ολυμπιακή παρουσία! Από τότε, που είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στο Προολυμπιακό της Ευρώπης δήλωνε ότι πιθανότατα η 5η συμμετοχή του στην κορυφαία αθλητική εκδήλωση θα είναι και η τελευταία, καθώς έφτασε πλέον τα 41 χρόνια ζωής, ωστόσο μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το φινάλε της προσπάθειας στο Τόκιο δείχνει ξεκάθαρα ότι αναθεώρησε τη σκέψη του και θα παλέψει και για το Παρίσι. Είναι η πρώτη φορά, που αποκαλύπτει ότι τελικά θέλει να διεκδικήσει την συμμετοχή του και για τη διοργάνωση του 2024.