«Πλώρη για μετάλλιο η Καραχάλιου»

Reading time1 λ

Συναρπαστικές προσφορές για στοίχημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για να μάθετε περισσότερα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο betsson.gr.

«Sportday.gr»: Από την Ενοσίμα ήρθαν τα ευχάριστα μαντάτα για την ελληνική αποστολή. Η Βασιλεία Καραχάλιου ήταν εξαιρετική στις δύο χθεσινές ιστιοδρομίες στην κλάση Laser Radial και τερματίζοντας στην 6η και στην 1η θέση, σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης με 9 βαθμούς ποινής, μόλις δύο πίσω από την πρωτοπόρο, τη Νορβηγίδα Λίνε Φλεμ Χουστ και 12 μπροστά από την 4η θέση, όπου βρίσκεται η Ιταλίδα Σίλβια Τζενάρο.

Στην ιστιοδρομία όπου πήρε τη νίκη, η Καραχάλιου δεν ξεκίνησε καλά, αλλά μετά το δεύτερο μισό του αγώνα πήρε το προβάδισμα και το κράτησε μέχρι το τέλος. Η ιστιοπλόος μας, που ως μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της έχει να επιδείξει ένα χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2017, δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει τη μεγάλη παράδοση της χώρας μας στην ιστιοπλοΐα και να μας χαρίσει ένα μετάλλιο.

«Sport24.gr»: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Ολυμπιακό τουρνουά επικράτησε δύσκολα του Φίλιπ Κόλσραϊμπερ με 2-1 σετ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο όπου θα βρει απέναντι του τον Τιαφό, που τον απέκλεισε στο Wimbledon. Ο Έλληνας τενίστας στις πρώτες του δηλώσεις στάθηκε στην απουσία του κόσμου από τις εξέδρες ενώ μίλησε και για την εμπειρία του να μένεις στο Ολυμπιακό Χωριό: «Ο κόσμος σίγουρα λείπει και είναι κάτι που παίζει ρόλο καθώς δημιουργεί την ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν το έχουμε αλλά θα παίξουμε με τις συνθήκες που έχουμε, όχι μόνο εγώ αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες, πρέπει να το διαχειριστούμε και να συγκεντρωθούμε στο τένις μας και όλα έρχονται». Φράνσις Τιαφό-Στέφανος Τσιτσιπάς για το δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων, αναμέτρηση με τεράστια γκάμα επιλογών για ποντάρισμα.