Αγώνες που κόβουν την ανάσα

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές σε εξαιρετικές αποδόσεις στο τουρνουά τένις Open Vienna και σε άλλα αθλήματα

Το τουρνουά τένις Open Vienna, η καλύτερη διοργάνωση του αθλήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη μπαίνει στην τελική της ευθεία. Αρχίζει η φάση των προημιτελικών. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα τόσο πριν από την έναρξη των παιχνιδιών, καθώς και κατά την εξέλιξή τους στο live.

Το Open Vienna, ήδη έχει χαρίσει εξαιρετικές αναμετρήσεις. Ματς τα οποία είναι άκρως ανταγωνιστικά και κινούνται στην… κόψη του ξυραφιού. Παρόλο που η σεζόν στο τένις πλησιάζει προς το τέλος της οι αθλητές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να διακριθούν σ’ ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά της εποχής. Επιπλέον, προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο στο νικητή της διοργάνωσης, το οποίο φέρεται να ξεπερνά τις 200.000 ευρώ. Η συμμετοχή ορισμένων των μεγαλύτερων ονομάτων του αθλήματος δίνει διαφορετική αίγλη στη φάση των «8» του θεσμού. Τα παιχνίδια παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και χάρη στις ελκυστικές αποδόσεις που προσφέρονται σ’ αυτά.

Στο ανδρικό σιρκουΐ, στα προημιτελικά βρίσκεται και το άλλο σημαντικό τουρνουά τένις, το ATP της Αγίας Πετρούπολης, όπου και εκεί έχετε τη δυνατότητα για στοίχημα στις «δυνατές» αναμετρήσεις που γίνονται. Στο γυναικείο σιρκουΐ, τώρα, τα βλέμματα είναι στραμμένα στη διοργάνωση ATP Κλουζ Ναπόκα 2 της Ρουμανίας. Κι αυτό μπαίνει στην προημιτελική του φάση και ανταγωνίζονται ορισμένες από τις κορυφαίες του κόσμου. Επίσης, εντυπωσιακές προτάσεις θα βρείτε και στο τουρνουά WTA Courmayeur.

Ευκαιρίες για έξυπνα και κερδοφόρα bets, όμως, θα βρείτε και σε άλλα αθλήματα στο κουπόνι που προσφέρει η Betsson. Στο MLB, την λίγκα του αμερικάνικου μπέιζμπολ, διεξάγεται το 3ο παιχνίδι των World Series: Ατλάντα Μπρέιβς-Χιούστον Άστρος είναι ισόπαλοι στο 1-1 στους τελικούς πρωταθλήματος. Στο NHL, την λίγκα του χόκεϊ επί πάγου, συνεχίζεται η κανονική σεζόν με αμείωτο ενδιαφέρον. Επιλογές υπάρχουν τόσο στο βόλεϊ, όσο και στο χάντμπολ.