Ανεβαίνει ο ρυθμός και πάλι στο τένις

Reading time1 λ

Δράση που συναρπάζει σε τουρνουά ανδρών και γυναικών με εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα

Τρία τουρνουά της ATP και της WTA γεμίζουν με συναρπαστικά παιχνίδια και εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα το κουπόνι του τένις. Στην πλατφόρμα της Betsson έχετε τη δυνατότητα για ποντάρισμα τόσο πριν την έναρξη των όσο και κατά τη διάρκεια τους στο live.

Αρχίζουμε την περιήγησή μας από τη διοργάνωση ATP Μετς όπου «λάμπει» το ματς Άντι Μάρει-Ούγκο Ουμπέρ. Ο Άντι Μάρεϊ ένας από τους κορυφαίους τενίστες της γενιάς του στα 34 του χρόνια προσπαθεί να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό και στόχος του είναι να μπει και πάλι στους 100 καλύτερους του κόσμου. Εδώ και καιρό είναι ανταγωνιστικός, αλλά του λείπει το… κάτι παραπάνω για να πάρει περισσότερες νίκες. Ο Ούγκο Ουμπέρ, νούμερο 26 της κατάταξης της ATP, έχει απογοητεύσει το τελευταίο διάστημα, αλλά παραμένει ένας πολύ «δυνατός» παίκτης. Στο συγκεκριμένο τουρνουά ξεχωρίζουν επίσης οι αναμετρήσεις Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φόκινα-Ζιλ Σιμόν και Πέδρο Μαρτίνεθ-Αλεξέι Πόπιριν, μεταξύ άλλων.

Στο Καζακστάν διεξάγεται το Astana Open. Αξιόλογες επιλογές για ποντάρισμα προσφέρουν τα ματς: Έμιλ Ρουουσουβουόρι-Μπενζαμέν Μπονζί και Μικαΐλ Κουκούσκιν-Τζέιμς Ντάκγουορθ. Ο Μπενζαμέν Μπονζί κι ο Τζέιμς Ντάκγουορθ την Κυριακή κατέκτησαν το Challenger της Ρεν και της Κωνσταντινούπολης, αντίστοιχα, και μπαίνουν στο τουρνουά «ανεβασμένοι».

Στο γυναικείο σιρκουΐ, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο τουρνουά WTA της Οστράβα. Το μεγάλο ματς δεν είναι άλλο από το Αντζελίκ Κέρμπερ-Γιλ Τάιχμαν. Η Αντζελίκ Κέρμπερ έφτασε ως τους «16» στο US Open και θέλει να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση κόντρα σε μια αθλήτρια με ανοδική πορεία τους τελευταίους μήνες. Στην αναμέτρηση Άνα Κόνγιουχ-Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η Αναστασία Παβλιουτσένκοβα είναι από τις υποψήφιες για την κατάκτηση του τίτλου.