Ευκαιρίες σε πολλά ταμπλό

Reading time1 λ

Εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αθλημάτων προσφέρει το κουπόνι

Εν αναμονή της έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, το κουπόνι παραμένει συναρπαστικό και γεμάτο στοιχηματικές ευκαιρίες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε σπουδαίες επιλογές για ποντάρισμα τόσο πριν από την έναρξη, αλλά και στη διάρκεια των events στο live.

Το τένις μάς παρουσιάζει ορισμένες από τις καλύτερες επιλογές, με τουρνουά να διεξάγονται σε τρεις ηπείρους. Στην Ευρώπη, το πρόγραμμα περιέχει «δυνατές» αναμετρήσεις στη διοργάνωση ATP Μονπελιέ, όπως: Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φόκινα-Αντριάν Μαναρινό, Ρισάρ Γκασκέ-Ούγκο Ουμπέρ, Φίλιπ Κραγίνοβιτς-Αλεκσέι Πόπιριν και Κορεντέν Μουτέ-Μίκαελ Ίμερ για τη φάση των «32». Το συγκεκριμένο τουρνουά έχει μεγάλη σημασία με τους τενίστες να θέλουν να αποκτήσουν ρυθμό ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν. Όλοι τους είναι αθλητές υψηλού επιπέδου και το θέαμα είναι εξασφαλισμένο. Σαφώς υπάρχουν και περιθώρια εκπλήξεων μιας και η δυναμικότητά τους είναι παρόμοια. Ευκαιρίες προσφέρονται και στο τουρνουά ATP στην Πούνε της Ινδίας, αλλά και στο ATP της Κόρδοβα στην Αργεντινή, όπου επίσης συμμετέχουν ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα του ανδρικού σιρκουΐ και αρκετοί ανερχόμενοι αθλητές. Ξεχωρίζουν τα ματς: Χόλγκερ Ρούνε-Ρομπέρτο Καρμπαγές Μπαένα και Αλμπέρ Ράμος Βινιόλας-Αντρέι Μάρτιν.

Από το τένις, περνάμε στο βόλεϊ, όπου προσφέρονται εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πολλές διοργανώσεις τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες με τα πρωταθλήματα και τα ευρωπαϊκά τουρνουά να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Μεγάλες συγκινήσεις υπόσχεται και το κουπόνι του χάντμπολ με πληθώρα ευκαιριών για στοίχημα σε ορισμένες από τις κορυφαίες διοργανώσεις του αθλήματος. Στο NHL, του οποίου οι αθλητές δεν θα λάβουν μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, η δράση συνεχίζεται. Το κουπόνι προσφέρει μια ακόμη εξαιρετική αγωνιστική στο χόκεϊ επί πάγου με μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα.