Η επιστροφή του Στέφανου Τσιτσιπά

Reading time2 λ

Το στοίχημα του Έλληνα σούπερ σταρ είναι να ξαναπαίξει σταθερά σε υψηλό επίπεδο απόδοσης στο Open της Βιέννης

Η σεζόν του τένις έχει μπει στην τελική ευθεία της, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν συναρπαστικά τουρνουά και σπουδαίες αναμετρήσεις. Το Open της Βιέννης με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Στέφανος Τσιτσιπάς-Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, λοιπόν, για τη φάση των «32» της διοργάνωσης. Ο Έλληνας σούπερ σταρ προέρχεται από την παρουσία του στο Indian Wells όπου έφτασε ως τα προημιτελικά. Είχε σκαμπανεβάσματα σ’ εκείνο το τουρνουά και τώρα ο στόχος του είναι να μπορέσει να ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής του και να δείξει μεγαλύτερη συνέπεια και σταθερότητα. Σαφώς και είναι το φαβορί για να πάρει την πρόκριση. Αν τα καταφέρει θ’ αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού Ντούσαν Λάγιοβιτς-Φράνσις Τιαφό στον επόμενο γύρο. Βέβαια, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ είναι έμπειρος και βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς έφτασε έως τους «4» στο Open του Σαν Ντιέγκο και στο Indian Wells. Σήμερα διεξάγονται κι άλλα σημαντικά ματς για τη διοργάνωση, όπως: Κάσπερ Ρουντ-Λόιντ Χάρις, Ράιλι Οπέλκα-Γιανίκ Σίνερ, Κάμερον Νόρι-Μάρτον Φούτσοβιτς και Φίλιπ Κραγίνοβιτς-Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στο πλαίσιο του ανδρικού σιρκουΐ, «δυνατό» είναι και το τουρνουά ATP της Αγίας Πετρούπολης. Στο γυναικείο σιρκουΐ, ξεχωρίζει το τουρνουά WTA Κλουζ Ναπόκα 2 με τη συμμετοχή της Έμα Ραντουκάνου, της Σιμόνα Χάλεπ και της Ανέτ Κονταβέιτ. Αξιόλογο και το WTA Courmayeur.

Στο χάντμπολ, η δράση επικεντρώνεται στο EHF European League, όπου ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς είναι το: Νιμ-ΑΕΚ. Στο κουπόνι θα βρείτε και άλλες εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα.

Στα αμερικάνικα σπορ και πιο συγκεκριμένα στο MLB, αρχίζει η World Series, δηλαδή οι τελικοί του μπέιζμπολ. Χιούστον Άστρος-Ατλάντα Μπρέιβς «μάχονται» για την κατάκτηση του τίτλου και τα πάντα είναι ανοιχτά.