Η Μαρία Σάκκαρη αρχίζει την πορεία της

Reading time2 λ

Εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα στις αναμετρήσεις του τουρνουά τένις WTA Finals

Το τουρνουά WTA Finals, οι τελικοί ανάμεσα στις καλύτερες τενίστριες της σεζόν, βρίσκονται σε εξέλιξη στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα τόσο πριν από την έναρξη των αγώνων όσο και κατά τη διάρκεια τους στο live.

Απόψε, το μεγάλο ματς είναι το Μαρία Σάκκαρη-Ίγκα Σφιόντεκ. Το νούμερο τέσσερα κόντρα στο νούμερο πέντε του ταμπλό, αναμένεται να είναι άκρως ανταγωνιστικό. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αρχίζει την προσπάθειά της στη φάση των ομίλων και παραδέχθηκε πως έχει μεγάλο κίνητρο και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της. Μάλιστα, ανέφερε πως θεωρεί ότι είναι ικανή να κατακτήσει έναν τίτλο Grand Slam στο μέλλον.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δεν το περίμενα στην αρχή της σεζόν, για να είμαι ειλικρινής. Μετά το Παρίσι, όμως, συνειδητοποίησα ότι έχω την πιθανότητα. Είναι υπέροχο που είμαι εδώ, που θα παίξω ενάντια στις κορυφαίες παίκτριες. Η συμμετοχή μου με κάνει να συνειδητοποιώ ότι είμαι περήφανη για τον εαυτό μου που είμαι ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες παίκτριες. Είναι τρελό όταν το σκέφτεσαι, μερικές φορές είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι είμαι εδώ σε αυτή τη φάση της καριέρας μου. Πριν από μερικά χρόνια, δεν θα το πίστευα», δήλωσε.

Όλες οι παίκτριες είναι, ειδικά αυτές που παίζουν για πρώτη φορά. Δεν είναι ένα τουρνουά που μπορεί να παίξει ο καθένας. Είναι ένα μπόνους. Είναι ένας εορτασμός της καλής σεζόν σου. Θα προσπαθήσω να απολαύσω το παιχνίδι όσο περισσότερο μπορώ. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα υπάρξουν εύκολα ματς στο γκρουπ. Είμαι έτοιμη. Αν πάει καλά, θα είναι εξαιρετικό. Αν όχι, δεν θα απογοητευτώ γιατί ήταν μια πάρα πολύ καλή σεζόν»

Η διοργάνωση WTA Finals είναι αναμφίβολα μια σημαντική δοκιμασία και μια πρόκληση. Η Ίγκα Σφιόντεκ, αν και πρόκειται για μια ιδιαίτερα ταλαντούχα τενίστρια, προέρχεται από μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα, ενώ αξίζει ν’ αναφέρουμε πως η Μαρία Σάκκαρη έχει ρεκόρ 2-0 στα παιχνίδια με αντίπαλο την τενίστρια από την Πολωνία. «Δυνατό» ματς προβλέπεται να είναι και το Αρίνα Σαμπαλένκα-Πάουλα Μπαδόσα, το έτερο του γκρουπ.

Έπειτα, σούπερ προσφορές για στοίχημα θα βρείτε και στο NFL και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Μαϊάμι Ντόλφινς-Μπάλτιμορ Ρέιβενς. Το ματς ανοίγει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του αμερικάνικου ποδοσφαίρου με το κλαμπ της Βαλτιμόρης να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει τη νίκη.