Η ώρα του Στέφανου Τσιτσιπά

Reading time1 λ

Τόμι Πολ-Στέφανος Τσιτσιπάς στο Lyon Open, ματς που προσφέρεται για συναρπαστικό live στοίχημα.

Η ώρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Lyon Open, έφτασε! Ο Ελληνας τενίστας νούμερο πέντε στην παγκόσμια κατάταξη της ATP και νούμερο δύο στο ταμπλό του τουρνουά, ρίχνεται στη μάχη της χωμάτινης επιφάνειας. Το ματς Τόμι Πολ-Στέφανος Τσιτσιπάς προσφέρεται για στοίχημα και οι στοιχηματικές εταιρίες αναμένεται να πάρουν πολύ παιχνίδι. Ο 22χρονος σταρ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του γαλλικού Open, RolandGarros, για το οποίο απομένουν δέκα μέρες. Πέραν του φουλ προγράμματος με συμμετοχές σε πολλές σημαντικές διοργανώσεις, ο Τσιτσιπάς παίζει με τον αδερφό του Πέτρο και στο διπλό, το οποίο το χρησιμοποιεί για να αποκτά χρόνο στην πίστα και ολοένα περισσότερες εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στο μονό.

Μέσα στο 2021 είναι ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο και σε όποιο τουρνουά έχει λάβει μέρος, έφτασε τουλάχιστον ως τα προημιτελικά με εξαίρεση ένα όπου αποκλείστηκε στους «16». Αναμφίβολα, έχει ευκαιρίες για διάκριση στο Lyon Open. Θεωρητικά, ο μεγάλος αντίπαλός του είναι ο Ντόμινικ Τιμ, νούμερο τέσσερα της παγκόσμιας κατάταξης και νούμερο ένα του ταμπλό. Ο Αυστριακός τενίστας επίσης παίζει σήμερα. Το ματς, Ντόμινικ Τιμ-Κάμερον Νόρι είναι το άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, ενώ ξεχωρίζει και το Γκαέλ Μονφίλς-Γιοσίτο Νισιόκα.

Πέραν του τουρνουά στη Λιόν, στους άνδρες η δράση συνεχίζεται και στοGeneva Open, μια διοργάνωση όπου ήδη έχει προσφέρει εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα ο αποκλεισμός του Ρότζερ Φέντερερ από τον άσημο Ισπανό τενίστα Πάμπλο Αντούχαρ. Στο γυναικείο σιρκουΐ, οι αγώνες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον στο Emilia Romagna Open και στο WTA 250 Belgrade. Στο  πρώτο απ’ αυτά που διεξάγεται στην Πάρμα της Ιταλίας, ήδη είχαμε μεγάλες εκπλήξεις με τους αποκλεισμούς της Σερίνα Γουΐλιαμς και της Βίνους Γουΐλιαμς. Οι αναμετρήσεις είναι αμφίρροπες και τα πάντα μπορούν να συμβούν, ακόμη και σ’ όσες λογαριάζονται ως φαβορί.