Θέαμα και… ευκαιρίες

Reading time1 λ

Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα στο τένις στα τουρνουά του Καναδά

Στο σιρκουΐ του τένις τα βλέμματα είναι στραμμένα στα τουρνουά του Καναδά. Το Canada Open, χωρίζεται ουσιαστικά σε δύο σκέλη, το ATP Toronto για τους άνδρες και το WTA Montreal για τις γυναίκες. Σε αμφότερα θα βρείτε εξαιρετικές προτάσεις και ευκαιρίες για ποντάρισμα. Οι τενίστες και οι τενίστριες, δε, από τις δηλώσεις τους τις τελευταίες ημέρες τα έχουν πάρει πολύ σοβαρά μια και είναι σημαντικές διοργανώσεις όσον αφορά στην προετοιμασία τους για το Grand Slam του US Open, το οποίο αρχίζει στις 30 Αυγούστου.

Το μενού, τόσο τις πρώτες πρωινές ώρες, όσο και αργότερα είναι πλούσιο. Ας αρχίσουμε, λοιπόν, από το ATP Toronto. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια είναι το Νικ Κύργιος-Ράιλι Οπέλκα. Ο Αυστραλός είναι το φαβορί, αλλά και… απρόβλεπτος οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα έκπληξης. Στο Τζον Ίσνερ-Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φόκινα, ο Ίσνερ ναι μεν μοιάζει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, μα ο φιλόδοξος Ισπανός θα είναι ανταγωνιστικός. Από τις αμφίρροπες αναμετρήσεις του ταμπλό αναμένεται να είναι το Κάμερον Νόρι-Κάρεν Κατσάνοφ. Οι δύο τενίστες είναι παρόμοιου επιπέδου και προσπαθούν να φτάσουν όσο πιο κοντά στo top 10 της παγκόσμιας κατάταξης μπορούν, αλλά και να εδραιωθούν στην υψηλότερη βαθμίδα του αθλήματος. Αυτή την σεζόν έχουν δείξει αρκετά καλά στοιχεία, ενώ να σημειώσουμε πως ο Κάρεν Κατσάνοφ έφτασε στον τελικό του τουρνουά τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πήρε το ασημένιο μετάλλιο καθώς έχασε από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στο WTA Montreal, ξεχωρίζουν οι αγώνες Καμίλα Τζόρτζι-Ελίζ Μέρτενς, Κόκο Γκοφ-Αναστασία Σεβάστοβα και Ανέτ Κονταβέιτ-Τζέσικα Πεγκούλα. Η Μέρτενς και η Γκοφ, λόγω στάτους και ταλέντου έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν τη νίκη στα παιχνίδια τους, ενώ περιμένουμε «μάχη» μεταξύ της Κονταβέιτ και της Πεγκούλα.